Vippiluotto.fi: lainaa 2000-4000 euroa

vippiluotto

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 21 vuotta
  • Lainasumma: 2000-4000 euroa, uusille asiakkaille ensimmäinen laina maksimissaan 2900 euroa
  • Maksuaika: 3-12 kuukautta

 

Perustietoja yrityksestä

Vippiluotto.fi on suomalainen yritys, joka tarjoaa kertaluottoa sitä tarvitseville.

Ensivaikutelmia

Yrityksen kautta on mahdollista saada vaivattomasti luottoa suurempikin summa, ilman vakuuksia. Lainanhaku onnistuu monella eri tavalla, verkkosivuilla olevalla hakulomakkeella, tekstiviestillä tai muulla luotonantajan hyväksymällä ja esittämällä tavalla.

Lainaehdot?

Luoton hakijan on oltava vähintään 21 vuotta. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen eikä hänellä saa olla hakemushetkellä avoimia lainoja luotonantajille.

Millaisia lainoja?

Vippiluotto.fi myöntää lainaa 2000 eurosta aina 4000 euroon asti. Uusille asiakkaille maksimilainasumma on 2900 euroa. Laina on kertaluotto. Luotonmyöntäjä ei vaadi hakijalta lainaa varten vakuuksia.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa, siihen tarkoitetulla hakemuksella. Sähköiseen hakemukseen pääsee yläpuolelta, “Hae Vippiluottoa” -painikkeen kautta. Lainaa on mahdollista hakea myös tekstiviestillä. Tekstiviesti tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka hakija on rekisteröitymisen yhteydessä tallentanut järjestelmään. Lainapäätöksen saa heti hakemuksen teon jälkeen.

Korko ja kulut

Myönnetyn luoton nimelliskorko on 26,00 % ellei tehdyssä luottosopimuksessa mainita muuta. Kuluttajansuojalain mukaisesti laskettu todellinen vuosikorko on 178,41 % silloin, kun lainasumma on 2000 euroa ja laina-aika 8 kk. Takaisinmaksuerään sisältyy koron lisäksi luoton kuukausierä, toimitusmaksu sekä mahdolliset lisäpalvelut.

Luoton takaisinmaksu

Takaisinmaksuaikaa on 3-12 kuukautta sopimuksesta riippuen. Laskun summa selviää luotonantajan ja hakijan välille tehdystä kuluttajaluottosopimuksesta. Luotonsaajalle lähetetään jokaisesta maksuerästä erikseen lasku postitse. Laina-aika alkaa siitä päivästä, kun luotonantaja on siirtänyt lainasumman lainaa hakeneen ilmoittamalle pankkitilille.

Useampi laina?

Vippiluotto.fi:n myöntämä laina on kertaluotto, eikä sitä voi hakea lisää ennen kuin sopimuksen mukainen laina on maksettu pois.

Lainaa tekstiviestillä?

Luottoa on mahdollista hakea myös tekstiviestillä. Lainahakemusta varten tarvitsee ensin rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröistymisen jälkeen voi vain lähettää hakemuksen verkkosivuilta löytyvän ohjeen mukaan numeroon 173172.

Turvallisuus?

Lainanhakijan tiedot tallennetaan luotonantajan asiakasrekisteriin ja siellä olevia tietoja käytetään normaalin asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Luotonantajalla on oikeus käyttää rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Tietoja voidaan vaihtaa konsernin muiden tytäryhtiöiden välillä.

Aukioloajat?

Vippiluoton asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin 11-19. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0600 03900 (1,50€ / min)

 Luoteen Sirtox Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 2900 euroa
Maksuaika: 5 kuukautta
Kokonaisumma: 4045,50 euroa
Nostoprovisio 957 euroa
Korko: 188, 50 euroa

Jätä kommentti

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.