Pikalainoja myönnetään ilman vakuuksia pikavippien, pikalainojen ja kulutusluottojen muodossa. Pienempiä 20 – 500€ vippejä ja 500 – 2000 euron kulutusluottojakin on helppo saada ilman vakuuksia. Yli 15 000 euron lainoissa tai useiden tuhansien lainoissa voidaan tarvita jo vähintään henkilötakausta.

Yksityistä kulutusluottoa tai pienlainaa myöntää esimerkiksi Freedom Rahoitus jota voimme suositella ensimmäiseksi lainanhakupaikaksi.
Tutustu tästä.

Tälle sivulle on kerätty suomalaisia, luotettavia lainayrityksiä, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Allempaa näet erilaisia vakuudettomia lainoja. Alla olevasta linkistä voit hakea pikalainaa 500€ – 6000€ ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mihinkään ja on sinulle täysin ilmaista.

Ikävän äkillinen rahapula

Äkillisen rahapulan iskiessä on pikavippi nopea apu. Itse asiassa monella tämä homma on lähtenyt niin käsistä että se on parempi apu kuin paras kaveri tai isä ja äiti, jolta voi vipata muutaman kympin hädän hetkellä ja maksaa summa koroitta takaisin tilipäivänä. Nykyään tarvitsee kaivaa vain täyttää lomake netissä tai lähettää kännykällä viesti ja minuuteissa tilillä on taas rahaa yllinkyllin. Pikalainan eli pikavipin nimen alkuliitteenä ei olisi “pika”, ellei se pitäisi myös maksaa takaisin pikaisesti. Pikalainan takaisinmaksuun annetaan aikaa yleensä 14 tai 30 päivää. Eli viimeistään palkkapäivänä sitä ennen otettu pikavippi on todellakin syytä maksaa pois.

Muista että kukaan ei anna lainaa tuosta vain ilman vakuuksia, ellei hommassa olisi jonkinlainen vakuus. Kaikkien luottojen kohdalla se piilee korossa, jonka lainaaja maksaa lainan päälle. Todellisten kulujen kanssa laskettuna useimpien luottokorttien vuosikorot pyörivät 10 ja 18 prosentin välissä. Muunlaista luottoa saa pankista tätäkin edullisemmin, tällä hetkellä jopa alle 10 prosentin korolla. Mikäli kuitenkin olet valmis ottamaan pikalainan, voit perustella itsellesi oikeaa paikkaa hakea luottoa seuraavan taulukon perusteella – olemme keränneet siihen luotettavien pikavippi ja pikalaina -tahojen lainatarjoukset. Taulukosta näet suoraan mistä haluamasi suuruinen pikalaina on syytä ottaa.

Pyri järjestämään raha-asiasi niin, ettet joudu koskaan ottamaan pikavippiä. Kuitenkin, jos se on aivan välttämätöntä, niin tässä pari  neuvoa joilla pikalaina ei tule kalliiksi:

  • Harkitse vielä kerran ja mieti saisitko lainan esimerkiksi isältä, äidiltä, veljeltä, siskolta tai joltain parhaista kavereistasi ja onko lainan ottaminen nyt aivan välttämätöntä.
  • Vertaa pikalainoja ja valitse se, jolla on pienin todellisiin kuluihin perustuva korko, taulukostamme näet sen riviltä kokonaiskulut
  • Tilaa laina aina internetin kautta. Tee tilaus tekstiviestillä vain siinä tapauksessa, että viesti ei maksa mitään (harvinaista).
  • Lainasummaksi ei kannata valita yli 500 euroa
  • Maksa laina eräpäivään mennessä – aina, muuten olet vaikeuksissa.