Ostosraha: lainaa 400 – 3000 euroa

ostosraha-fi

Ostosraha-logo-välitön-lainapalvelu

 

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 400-3000 euroa
  • Maksuaika: 12-36 kuukautta

 

Perustietoja yrityksestä Ostosraha

Ostosraha on hyvämaineinen, suomalainen kulutusluottopalvelu, joka on toiminut vuodesta 2005. Kulutusluottopalvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy. Palveluvalikoimaan kuuluu monipuolisia kuluttajaluottopalveluita, verkkokaupoille suunnattu verkkomaksuratkaisu  ja yksityisille sijoittajille innovatiivinen sijoituspalvelu. 

Ensivaikutelmia

Ostosrahan hakeminen on nopeaa sekä vaivatonta, lainapäätöksen saa välittömästi. Lainaa on mahdollista hakea 400 eurosta 3000 euroon eikä sitä varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuaikaa on 12-36 kuukautta.

Lainaehdot?

Ostosraha -kulutusluottoa myönnetään Suomen kansalaisuuden omaaville, 20-75 vuotiaille henkilöille. Hakijan tulee täyttää lainanantajan luottokelpoisuusmääritelmä, jotta lainaa on mahdollista saada. Myönteiseen luottopäätökseen edellytetään, että luotonhakijalla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoite Suomessa, moitteettomat luottotiedot sekä matkapuhelinnumero.

Millaisia lainoja?

Lainaa myönnetään 400-2500 euroa. 20-vuotiaan hakijan on mahdollista saada 400 euron suuruinen laina, 21-75 -vuotiaiden lainasumma on 400-2500 euron välillä.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Ostosrahan lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Lainalaskurin avulla pääsee tarkastelemaan luottojen ja takaisinmaksuaikojen vaikutusta kuukausittaiseen lyhennyserään.
Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia. Sähköisesti allekirjoitetun tai käsin allekirjoitetun ja lähetetyn lainasopimuksen jälkeen, myönnetty laina siirretään hakijan tilille.

Korko ja kulut

Ostosraha perii lainasta kiinteää 19 % vuosikorkoa avoimelle pääomalle. Vuosikorko on yksilöity tehdyssä luottosopimuksessa. Lainan korko lasketaan todellisten päivien mukaan, jakajana käytetään 365/366. Todellinen vuosikorko on 29,38% silloin, kun lainasumma on 2500 euroa ja takaisinmaksuaikana on 36 kuukautta. Kokonaislainasumma sisältää kaikki kulut.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12-36 kuukauden välillä, riippuen luoton määrästä ja takaisinmaksusuunnitelman mukaisista maksueristä. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Maksuvapaat kuukaudet?

Lainansaajalla on mahdollisuus 1-3 lyhennysvapaaseen kuukauteen ja ne voi ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin. Yhdestä lyhennysvapaasta kuukaudesta peritään 10 euron järjestelypalkkio ja korkokulut tältä ajalta.

Lainaa tekstiviestillä?

Ostosrahan luottoa ei voi hakea tekstiviestillä.

Sähköpostilasku?

Laskut on mahdollista saada sähköpostitse tai NetPosti -palveluun.

Aukioloajat?

Lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden eli hakemuksia voi lähettää milloin vain, hakemukset käsitellään ja hyväksytyt luotot maksetaan joka päivä klo 8-22. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20. OPR-Online on aina avoinna.

Yhteystiedot

Puhelin 020 741 2040

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 2000 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Kuukausierä: 61,94 euroa
Lainan kokonaissumma: 2712,72 euroa

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Ostosraha.fi
Product Name
Ostosraha kulutusluotto
Price
3000
Product Availability
Available in Stock

Jätä kommentti

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.