Lainaa ilman vakuuksia – mistä hakea laina? Lue ohjeet ennen lainanhakua.

Kulutusluoton- tai lainan saaminen ilman vakuuksia on vuonna 2013 hyvin helppoa. Voit katsoa yritykset jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia tästä.

Lainaa ilman vakuuksiaPikavippien ottajille alkaa olla ehkä liiankin itsesätäänselvyys, että rahaa lainataan ilman vakuutta. Yleensäottaen isompi laina tai kulutusluotto onkin tarinnut taakseen vakuuksia, mutta ei enää nykyään – kunhan pitää lainasumman maltillisena ja täyttää hakuehdot. Lainaa ilman vakuuksia voit  hyvinkin hakea, jos sinulla on säännölliset, mielellään jo 1 vuoden kestäneet tulot. Lisäksi tienaat vuodessa yli 11.000 euroa, eikä sinulla ole paljoa aikaisempaa velkaa. Lainaa ei yleensä ottaen myönnetä eläkeläisille tai opiskelijoille.

Lähtökohtana tärkeimmät kriteerit ovat, että luottotietosi ovat kunnossa ja olet täysi-ikäinen. Kulutusluottoja tarjoavat yritykset eivät muuta vaadi, paitsi lainasumman noustessa tuhansiin euroihin. Löydät kauttamme ne yritykset, joiden kautta voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia. Vakuudeton laina on helppo, sillä itse hakuprosessiin ei tarvitse tuhlata niin paljoa aikaa, kuin hakiessa vakuudellista lainaa.

lainaa ilman vakuuksia – Vakuudettoman lainan hakeminen

Kulutusluottoa ilman vakuuksia on mahdollista hakea internetin kautta erinäisiltä sivustoilta. Useissa paikoissa on sellainen käytäntö, että lähettäessäsi sähköisen lainahakemuksen lainoja välittävän yrityksen sivuilta, hakemuksesi lähtee monille eri kulutusluoton tarjoajille vertailuun. Seuraavaksi sinulle soitetaan, ja voit keskustella lainamarkkinoihin erikoistuneen henkilön kanssa siitä, mikä laina-aika ja lainasumma sinulle parhaiten sopisi. Tämän jälkeen hakemuksesi lähetetään sopiville yrityksille ja jäät odottamaan vastausta. Voit pyytää ihan hyvin useammalta eri kulutusluoton myöntäjältä tarjouksen, jotta voit kilpailuttaa ja näet suoraan mistä saat edullisimman koron  lainallesi.

Suurten kulutusluottojen ( yli 8000 euroa) hakeminen kestää hieman kauemmin kuin pikavipin, mutta se on silti nopeampaa, kuin esimerkiksi omasta pankista lainaaminen. Perinteisesti pankkiin täytyy soittaa erikseen tapaamisaika, joka on usein 1-7 päivän päästä puhelinsoitosta. Sinun täytyy hankkia toinen henkilö lainasi takaajaksi, tai antaa pankille jotain omaisuuttasi vakuudeksi – esimerkiksi asunnon tai omakotitalon kauppakirjat tai vaikkapa rakas autosi. Kaikilla ei välttämättä ole omaisuutta tai ystävää, jota voisi häiritä takausasialla. Tämän vuoksi muutaman tuhannen euron lainaan kulutusluotto on verrattain helppo ratkaisu.

Muista nämä lainaa hakiessasi lainaa ilman vakuuksia:

– Muista kilpailuttaa!
– Vertaile saamiasi tarjouksia rauhasssa – käytä tähän ainakin yksi tai kaksi iltaa jotta voit tehdä oikean päätöksen.
– Ota lainaa summa, jonka oikeasti uskot pystyväsi maksaa pois.

Älä ota lainaa jos sinulla ei ole vakituisia tuloja tai jos et ole varma lainan takaisinmaksukyvystäsi.

Jätä kommentti

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.