Erilaisia lainoja on useita. Yleisimmät lainatyypit ovat kuitenkin hyvin selkeät. Valitse haluamasi lainatyyppi ja pääset katsomaan edullisimmat ja suosituimmat lainanhakupaikat tarvisemallesi lainatyypille.

Haen:

pikalainat
Kulutusluotot ovat lyhytaikaisia, kestoltaan alle viiden vuoden lainoja, joiden suuruus on tyypillisesti muutamia tuhansia euroja. Kulutusluottoja tarjoavat niin pankit kuin yksittäiset kotimaiset tahot.
Luottokortin lyhytaikaisesta luotosta ei peritä vuosimaksun lisäksi erillistä korkoa. Tavallisesti antaa ostoksille maksuaikaa seuraavan kuun loppuun pelkillä kortin käyttökustannuksilla (yleensä n. 2-5 % luottorajasta). Hae pikalainaa ilman vakuuksia. Hakemus tehdään suoraan netissä – ilman puhelinta. Lainapäätöksen saat heti ja rahat tulevat tilillesi jopa viidessä minuutissa. Pikalainojen summat ovat yleensä 50 – 1000€ välillä.
Asuntolainaa
Remonttilainalla voidaan rahoittaa oman asunnon tai talon korjaus-, saneeraus- tai muutostöitä. Remonttilainaa voivat yhtähyvin nostaa niin yksityiset taloudet kuin taloyhtiöt. Auton ostoa varten hankittava laina, jossa vakuutena toimii itse auto. Autorahoituksien korko on yleensä 5.9-7.9% luokkaa ja kuukausittainen lainanhoitomaksu noin 7-9 euroa. Laina asunnon hankintaa varten tai asuntolainan voit myös saada peruskorjausta varten. Lainan myöntäminen edellyttää, että sinun luottotietosi ovat kunnossa. Asuntolainojen korot ovat nyt ennätysalhaalla.

 

Sivultamme löydät Suomen suurimmat ja luotettavimmat lainayritykset. Emme lisää listaamme asiakkaileen hankaluuksia aiheuttaneita tai epäilyttäviä lainapaikkoja, vaikka ne lupaisivatkin halvempia lainoja, vaan tarkistamme aina ensin lainapaikan luotettavuuden.