Lainaa edullisesti, mutta mistä?

HaeLainaa.com on luotettava suomalainen kulutusluottovertailu, jossa voit vertailla erilaisten lainojen, kulutus- ja pikaluottojen kuluja helposti ilman monimutkaisia valikoita. Olemme valinneet edullisimmat lainapaikat helppoihin taulukoihin, joista näet mistä lainaa kannattaa hakea. Näin voit hakea juuri sinulle edullisinta lainaa. Olemme valinneet vertailuumme vain täysin suomalaiset ja Etelä-Suomen aluehallintovirastoon rekisteröityneet lainanantajat – toisin sanoen, ne luotettavat lainayritykset joista saat luottoa ilman vakuuksia ja ongelmia.


Muista tämä kun haet lainaa verkosta netistä:

  • Kaikki sivullamme esitellyt pikaluotot ja kulutusluotot ovat vakuudettomia. Et tarvitse takaajia lainan saamiseksi.
  • Kulutusluottovertailussamme esitellyt lainanantajat ovat kaikki yksilöllisesti valikoituja sadoista tarjolla olevista yrityksistä. Vain parhaat ovat esillä.
  • Yhteistyökumppaniyrityksemme ovat sekä luotettavia että vakavaraisia yrityksiä sekä noudattavat suomalaista pankkilakia.
  • Lainaa rahaa vastuullisesti. Huolimattomasta lainanhoidosta (takaisinmaksusta) voi seurata pahimmillaan maksuhäirilmerkintä joka vaikeuttaa mm. lainansaantia sekä esimerkiksi vuokra-asunnon hankintaa.

Lainan myöntämisperusteet ovat 2013 vuoden aikana hieman tiukentuneet perinteisten pankkien osalta, mutta jollei sinulla on ole luottotiedoissa merkintää ja omaat jonkinlaiset vakituiset tulot ( myös määräaikaiset työsuhteet ovat useimmiten vakituisia tuloja jos ovat jatkuneet pitkään), tulet todennäköisesti saamaan lainan jonkun esittelemämme lainanmyöntäjän kautta. Hakemuksen täyttö on helppoa ja nopeata eikä maksa kuin vaivan. Saat lainapäätöksen nopeasti ja voit sen jälkeen vielä päättää ja miettiä otatko lainan.