Halens: lainaa 100 – 3000 euroa

halens

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Lainasumma: 100-3000 euroa
  • Maksuaika: 12-60 kuukautta

 

Perustietoja yrityksestä

Halens Yksityislainan luotonantaja on TF Bank AB, joka on Suomen sivuliike. TF Bank on toiminut alalla vuodesta 1987 lähtien ja Suomeen Halens Yksityislainat tulivat vuonna 1999. TF Bank tarjoaa kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Ensivaikutelmia

Halens Yksityislainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta ja lainapäätöksen saa välittömästi.  Yritys ei veloita lainasta avaus-, laskutus- tai muita lisäkuluja. Lainan saaja maksaa ainoastaan vuosikorkoa, joka on tällä hetkellä on 26,40% (tod.vuosikorko 29,84%). Lainan voi maksaa pois sovittua aikaisemmin, ilman lisäkuluja.

Lainaehdot?

Lainan hakijan tulee olla yli 18 vuotta eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan myöntämiseksi hakijalla tarvitsee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Millaisia lainoja?

Halens Yksityislainaa on mahdollista saada 100-3000 euroa.  Luotettava ja rehellinen luotontarjoaja myöntää lainan ilman vakuuksia eikä peri asiakkailtaan käsittelymaksuja, kuukausimaksuja tai avauskuluja, vain luoton normaalit korot.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa.Yläpuolelta, “Hae Halens lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Lainalaskurin avulla pääsee tarkastelemaan luottojen ja takaisinmaksuaikojen vaikutusta kuukausittaiseen lyhennyserään. Luoton hakija pystyy vaikuttamaan lainan takaisinmaksuaikaan .

Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, Halens postittaa sopimuksen allekirjoitettavaksi. Kun allekirjoitettu hakemus on palautettu, myönnetty laina siirretään hakijan tilille.

Korko ja kulut

Korko on vaihtuva ja koronmuutosten yhteydessä säädetään takaisinmaksuaikaa, mutta kuukausieräsi pysyy samana. Luoton todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 29,84 %. Koron muutoksesta ilmoitetaan luotonantajan verkkosivuilla.
Halens ei veloita lainasta avaus-, laskutus- tai muita lisäkuluja. Muistutusmaksu myöhästyneestä kuukausierästä on 5 euroa.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta viiteen vuotta, riippuen luoton takaisinmaksusuunnitelman mukaisista maksueristä. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Maksuvapaat kuukaudet?

Lainanhakijan on mahdollista hakea kahta maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaa kuukausi myönnetään edellyttäen, että lyhennykset on hoidettu ajallaan ja luottosopimuksen ehtoja on noudatettu. Kahta perättäistä maksuvapaata kuukautta ei luottosopimuksen mukaan ole mahdollista saada. Maksuvapaasta kuukaudesta kertyy korkoa, joka lisätään jäljellä olevaan velkaan.

Useampi laina?

Lainaa on mahdollista korottaa aina 3000 € saakka, mikäli lainan saaja on hoitanut maksut lainaehtojen mukaisella tavalla. Lisälainaa  voi saada, kun ensimmäistä lainaa on maksettu vähintään kuusi kuukautta.

Lainaa tekstiviestillä?

Halensilta ei voi saada lainaa tekstiviestillä, ainoastaan nettihakemuksen avulla.

Turvallisuus?

Yhteys asiakkaan ja halenslaina.fi:n välillä toteutetaan turvallisesti käyttämällä HTTPS-yhteyttä. Se on yleisesti käytetty yhteyden suojausmenetelmä, jonka ansiosta kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä, mitä tietoja lähetetään ja vastaanotetaan.

Lainaturva

Halens tarjoaa asiakkailleen ikävien yllätysten varalta Lainaturvan. Vakuutuksen sisältö sekä edellytykset ovat räätälöity hakijan iän mukaan, riippuen onko hän yli vai alle 65 vuotta. Vakuutusmaksun hinta on kuukausittain 0,45 % avoinna olevasta lainasaldosta, mutta kuitenkin vähintään 3 euroa ja se laskutetaan kuukausittain yhdessä lainan kuukausierän kanssa. Lainaturvan saa soittamalla Halensin asiakaspalveluun.

Sähköpostilasku?

Halens ei lähetä laskua sähköpostiin, ainoastaan kirjeenä postitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, joka on yrityksen verkkosivuilla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0206 90191
Faksi 0800 41 11 44

TF Bank, Suomen sivuliike
PL 5600
00002 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 3000 euroa
Maksuaika: 60 kuukautta
Kuukausierä: 91 euroa
Todellinen vuosikorko: 29,84 %

Jätä kommentti

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.