Suomilimiitti: lainaa 100 – 2000 euroa

suomilimiitti-logo

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Lainasumma: 100-2000 euroa
  • Maksuaika: keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa

 

Perustietoja yrityksestä

Suomilimiitti.fi tarjoaa tililuottoa erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Ensivaikutelmia

Suomilimiitti myöntää lainanhakijan vapaaseen käyttöön jopa 2000 euroa ilman epäselviä piilokustannuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti verkkosivuilla tai tekstiviestillä.

Lainaehdot?

Suomilimiiitti.fi myöntää luoton täysi-ikäiselle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle. Hakijalla tulee olla julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Taloudellisen tilanteen todentamiseksi, luotonantaja voi vaatia luotonhakijaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Millaisia lainoja?

Luottoa on mahdollista saada 100-2000 euroa ja luoton saaja voi nostaa lainaa tililleen määritellyn luottolimiitin puitteissa.  Yksittäisen noston minimiraja on 100 euroa. Luotontarjoaja myöntää lainan ilman kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. 

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Suomilimiitti.fi lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Hakemuksen teko on nopeaa ja vaivatonta. Verkkosivuilla on sähköinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen saa heti. Lainaa voi hakea myös tekstiviestillä. Ennen viestin lähettämistä, tarvitsee rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi. Rekisteröityminen on ilmaista. Lainapäätöksen saavuttua tekstiviestillä, se hyväksytään ja rahat siirretään hakijan ilmoittamalle tilille.

Korko ja kulut

Suomilimiitti– tililuotto ei sisällä kiinteää vuosi- tai kuukausimaksa. Luotonsaaja maksaa lainaa käyttäessään nostoprovision, joka on 19 %  nostettavasta summasta. Kuukausikorko lasketaan kuukauden todellisten päivien mukaan. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Osamaksuvaihtoehdossa 2000 euron lainasummalla ja 12 kuukauden takaisinmaksuajalle laskettu todellinen vuosikorko on 119,86 %.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausierissä ja yhden erän minimilyhennys on 20 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Jos avoin saldo on alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa koko avoin saldo. Lainan nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään asti. Erääntyneelle osamaksusaldolle luoton saanut asiakas on velvollinen maksamaan luottosopimuksen mukaisesti 8,9 % kuukausikoron. Saldoon sisältyy nostetun luoton määrä, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot ja kertynyt kuukausikorko. Luotonsaaja voi maksaa minimilyhennystä suuremman kuukausierän lisäkustannuksia. Lyhennys voi olla korkeintaan luoton avointa saldoa vastaava summa.

Lainaa tekstiviestillä?

Suomilimiittiä on mahdollista hakea myös tekstiviestillä. Hakeminen edellyttää ensin rekisteröitymistä, jonka jälkeen luoton voi hakea helposti ja nopeasti.

Turvallisuus?

Luotonsaajan tiedot tallennetaan luotonantajan asiakasrekisteriin, ja siellä olevia tietoja käytetään normaalin asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Luotonantajan oikeus on käyttää rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Tietoja voidaan vaihtaa konsernin muiden tytäryhtiöiden välillä.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin 11-19.

Yhteystiedot

Puhelin 0600 30 31 31 (1,33e / min + pvm)
J.W.-Yhtiöt OyAleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 2000 euroa
Maksuaika: 12 kuukautta
Todellinen vuosikorko: 119,86 %

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.