Lainaamo: lainaa 500 – 15 000 euroa

lainaamo-fi
 

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 26 vuotta
  • Lainasumma: 500-15 000 euroa
  • Maksuaika: 1-12 vuotta

lainaamo_logoPerustietoja yrityksestä

Monipuolinen Lainaamo on kotimainen rahoitusyhtiö ja se palvelee kaikkia suomalaisia kotitalouksia arjen raha-asioissa.  Lainaamolla on useampi lainatuote, ne ovat vakuudeton kulutusluotto, sijoituslaina sekä yritysrahoituksentuotteet. Yritysrahoitus tulee toimimaan vuoden 2014 aikana.

Ensivaikutelmia

Lainaamon helppokäyttöisen palvelun avulla on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 15 000 euroon asti. Lainan haku onnistuu suoraan verkosta ja lainapäätöksen saa heti. Lainaamon pääperiaatteet ovat nopeus, luotettavuus sekä läpinäkyvyys. Lainaa voi hakea 500 eurosta aina 15 000 euroon asti, 1-12 vuoden maksuajalla.

Lainaehdot?

Kulutusluottoa voivat hakea kaikki 26-vuotiaat ja sitä vanhemmat suomalaiset. Myönnettävä laina on kertaluotto ja sitä on halutessaan mahdollista korottaa. Kulutusluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia ja sen vuoksi luottohistoria tarkastetaan huolellisesti ja tulevaisuuden maksukyky arvioidaan ennen lopullista lainapäätöstä. Suuremman lainan vuoksi hakijan tulee käydä säännöllisesti töissä, jotta lainahakemus voidaan hyväksyä.

Millaisia lainoja?

Lainaamolla on kolme erilaista lainaa ja neljäs, Yritysluotto, tulossa. Kolme muuta ovat Kulutusluotto, Matkalaina sekä Sijoituslaina.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on erinomainen valinta yllättäviin menoihin, kuten remonttiin, auton korjaukseen tai esimerkiksi sisustamiseen. Kulutusluottoa voi hakea yli 26-vuotiaat suomalaiset. Kulutusluottoa on mahdollista saada 500-15 000 euroa. Laina on kertaluotto, mutta sitä on mahdollista korottaa. Kaikki kulutusluotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia, tämän takia lainan myöntäjä tarkastaa hakija luottohistorian sekä arvioi tulevaisuuden maksukyvyn. Suuremman lainasumman hakijan on oltava säännöllisessä työssä, jotta lainahakemus hyväksytään. Kulutusluottoa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin positiivisen päätöksen saa varmemmin. Maksimissaan 2000 euron luoton laina-aika on yhden vuoden ja yli 2000 euron kulutusluotoissa laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainaamo mahdollistaa myös nykyisten lainojen ja kulutusluoton yhdistämisen, mikäli lainanhakijan taloustilanne on riittävän hyvä. Kulutusluottojen marginaali on edullisin silloin, kun hakijalla on talous on tukevalla pohjalla sekä hyvät tulot. Jokainen hakemus arvioidaan yksilöinä, joten marginaalia ei voi määrittää automaattisesti.

Matkalaina

Lainaamon myöntämä matkalaina on kulutusluotto, jota voi hakea kaikki yli 26-vuotiaat. Matkalainaa on mahdollista nostaa 500 eurosta jopa 15 000 euroon. Matkalaina on kertaluotto ja sitä voi korottaa. Haetulla luotolla voi maksaa joko matkan tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana. Matkojen järjestäjillä ei ole aina mahdollisuutta tarjota matkaa osamaksulla, joten Lainaamo järjestää sopivan suuruisen matkalainan. Kyseistä lainaa tulee hakea jo ennen matkan varaamista. Matkalainan summa on hakijan vapaasti valittavissa ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen se on nostettavissa tilille. Otettua lainaa maksetaan takaisin säännöllisesti joka kuukausi pienissä erissä.

Sijoituslaina

Sijoituslaina on tarkoitettu väliaikaiseen sijoitustuotteiden rahoittamiseen ja sitä voi hakea aina 100 000 euroon asti. Laina-aika on korkeintaan kuusi kuukautta ja korko on kiinteä 10%. Sijoituslainoja myönnetään toistaiseksi ainoastaan Taaleritehtaan asiakkaille.

Yrityslaina

Tulossa vuoden 2014 aikana.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Lainaamo lainaa” -painikkeen kautta, on mahdollista tutustua tarkemmin Lainaamon luottopalveluihin. Luoton hakeminen on hyvin helppoa, se tapahtuu yrityksen verkkosivuilla täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen teon jälkeen lainapäätöksen saa heti.  Kulutusluottoa suositellaan haettavaksi yhdessä puolison kanssa, jolloin hakija saa varmemmin positiivisen luottopäätöksen. Kun päätös on hyväksytty, se tulee allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla sekä lähettää kopiot viime vuoden verotiedoista ja viimeisin palkkalaskelma. Kulutusluotto maksetaan näiden tehtyjen toimenpiteiden jälkeen hakijan tilille. 

Korko ja kulut

Enintään 2000 euron kulutusluoton laina-aika on vuoden ja yli 2000 euron luottojen laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainanmyöntäjällä on oikeus ehdottaa haetusta poikkeavaa laina-aikaa. Haetun luoton koronmaksuvelvollisuus alkaa heti, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Tämän hetken korko on 12,9%- 19,9% haetusta lainasummasta riippuen. Korko muodostuu viitekorosta sekä asiakaskohtaisesta marginaalista. Lainasta perittävä korko on viitekorkosidonnainen kolmen kuukauden Euribor-korko (365) lisättynä marginaalilla. Lainan ensimmäisessä korkojaksossa käytetään lainan hakuhetkellä olevaa viitekorkonoteerausta. Viitekoron arvo tarkastetaan kolmen kuukauden välein vastaamaan tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisen pankkipäivän kolmen kuukauden Euribor-koron noteerausta. Viitekoron arvon muuttuessa lainan korko muuttuu vastaavasti.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausittain sopimusehtojen mukaisesrti. Takaisinmaksu määräytyy monesta tekijästä, mutta esimerkiksi vuoden laina-ajalla, 1000 euron kulutusluottoa maksetaan takaisin noin 103 euron maksuerissä. Lainansaajalla on oikeus maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä tai koko velka kerralla pois.

Maksuvapaat kuukaudet?

Lainaamo myöntää mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa, jolloin kyseisinä kuukausina ei tarvitse suorittaa lainasopimuksen mukaista kuukausierää. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset. Tällöin maksuvapaan kuukauden korko sisällytetään seuraavaan kuukausierään. Kuukausierä pysyy kaikesta huolimatta samansuuruisena ja laina-aika vastaavasti pitenee lyhennysvapaata kuukautta ja korkoa vastaavalla määrällä. Lyhennysvapaan kuukauden tilinhoitopalkkio ja mahdolliset lisäpalveluiden, palkkioiden, kulujen ja maksujen veloitukset lisätään lyhennysvapaata kuukautta seuraavan kuukauden erään. Lyhennysvapaata kuukautta tulee hakea lainanantajalta vähintään kolme kuukautta etukäteen. Lainaamo edellyttää, että lainansaaja on hoitanut velvoitteensa sopimusehtojen ja sovitun eräpäiväaikataulun mukaisesti, jotta lyhennysvapaa kuukausi voidaan myöntää.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaamon kautta ei ole mahdollista saada lainaa tekstiviestillä, ainoastaan nettihakemuksella.

Sähköpostilasku?

Lainaamo ei lähetä laskua sähköpostiin, ainoastaan kirjeenä postitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu, josta voi tiedustella lainahakemuksista on avoinna arkisin klo 9-17 ja laskutustiedustelu on avoinna arkisin 9-16. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Laskutus Puhelin 0600 15010 Lainahakemukset Puhelin 075 756 8601 [email protected] Postiosoite: PL 81, 00131 HELSINKI Katuosoite: Kasarmikatu 36, HELSINKI

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 6000 euroa Maksuaika: 6 vuotta Kuukausierä: 144 euroa Todellinen vuosikorko: 25,26 % Nimelliskorko: 19,18% Luottokustannusten yhteismäärä: 5044,08 euroa Luoton kokonaissumma: 11044,08 euroa

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.