Onnen.fi: lainaa 2000 – 3000 euroa

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 2000-3000 euroa
  • Maksuaika: 12-24 kuukautta

 

 

onnen-fi-logoPerustietoja yrityksestä

Onnen.fi on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja myöntävä yritys, jolla on lainaratkaisuja jo yli 3 500 000 asiakkaalle. Yritys kuuluu 4finance-konserniin ja sillä on toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.

Ensivaikutelmia

Onnen.fi on luotettava yritys, joka myöntää edullisia kertaluottoja 2000 eurosta 3000 euroon. Takaisinmaksuaikaa voi valita 12-24 kuukautta ja se suoritetaan kuukausierissä. Lainaan ei vaadita vakuuksia. 

Lainaehdot?

Lainaa myönnetään 20-80 -vuotiaille hakijoille, joilla ei ole luottohäriömerkintää. Hakijan tulee olla myös oikeustoimikelpoinen  ja omata  julkinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Luotonsaajan on rekisteröidyttävä Onnen.fi:n omaan palveluun ja tunnistauduttava luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla.

Millaisia lainoja?

Myönnettävä kulutusluotto on kertaluotto, jota voi saada 2000-3000 euroa, 12-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten ei tarvitse vakuuksia.

Lainahakemus

Kulutusluottoa voi hakea soittamalla tai vaivattomasti verkossa. Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä Onnen.fi -palveluun ja tämän jälkeen täyttää lainahakemus, lainapäätöksen saa heti.
Jo aiemmin kulutusluoton saaneet henkilöt, joilla on jo rekisteröity oma profiili, voivat hakea lainaa suoraan kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Korko ja kulut

Kulutusluoton korko on määritelty luottosopimuksessa. Lainakorko  on 50 – 55 % vuodessa ja se riippuu lainan määrästä sekä laina-ajasta. Luoton todellinen vuosikorko lasketaan korkopäivien mukaan käyttäen jakajana lukua 365. Todellinen vuosikorkokin vaihtelee riippuen luottoajasta sekä pääomasta. Kokonaisluoton kustannukset ja todellinen vuosikorko on laskettu luottohakemuksen allekirjoittamishetkellä ja ne lukevat sopimuksessa. Todellinen vuosikorko sisältää luottokustannukset, mutta se ei sisällä mahdollisia kulutusluottoon tehtäviä muutoksia ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12-24 kuukauden välillä, riippuen luoton takaisinmaksusuunnitelmasta. Luottoa on myös mahdollista maksaa suuremmassa erässä tai vaikka kaikki kerralla pois. Maksuerä kohdistuu ensin korkoihin sekä kuluihin, loput maksuerät luoton pääoman lyhentämiseksi. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut.

Maksuvapaat kuukaudet?

Luoton saajan on mahdollista pidentää yhden kerran luottoaikaa 30 päivällä. Luottoajan pidennys onnistuu suorittamalla pidennysmaksu luotonantajan ilmoittamalle pankkitilille. Pidennysmaksu on ilmoitettu lainansaajan laskussa, johon luotonantaja on määritellyt sen suuruuden luoton pääoman ja pidennysajan mukaan. Luottoaikaa pidentämällä kulutusluoton kokonaiskustannukset muodostuvat alkuperäistä sopimusta suuremmiksi ja kokonaisluottoaika pidentyy.

Useampi laina?

Myönnettävä laina on kertaluotto, eikä sitä voi hakea lisää ennen kuin edellinen luotto on maksettu pois.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaa voi hakea ainoastaan verkkohakemuksella tai soittamalla.

Turvallisuus?

Onnen.fi on turvallinen. Se on rekisteröity luotonantaja ja SSL -suojattu.

Sähköpostilasku?

Luotonsaaja saa ilmoittamillaan yhteystiedoilla laskun myös sähköpostiosoitteeseensa. Lasku on mahdollista myös postittaa kotiin.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7 – 23, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10 – 14. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaspalveluchatin avulla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 09 315 888 22

4finance Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 3000 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Luottokustannukset: 1800 euroa
Maksettava summa yhteensä: 4800 euroa
Todellinen vuosikorko: 63 %
Luottokorko 50 %

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.