”Lähes 850 euron säästöt kuukaudessa”

Yhdistämällä lainat voit säästää useita kymmeniä,  jopa satoja euroja kuukaudessa
Yhdistämällä lainat voit säästää useita kymmeniä, jopa satoja euroja kuukaudessa

Janne ja Paula menettivät tietämättään satoja euroja kuukausitasolla. Näin helposti he saivat avun – ja alensivat lainakulujaan. He tekivät sen yhdistämällä kaikki pienet lainansa. Näin menettelemällä voi säästää suuria summia, kertovat pankkien lainakäsittelijät.

Hae jopa 30 000 euron lainaa tästä. Se on täysin maksutonta ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

Taloustilanteesi voi muuttua yhdessä hetkessä. Janne ja Paula saivat maksuttoman lainanvälityspalvelun avulla reilusti pienemmät kuukausikulut.
– Yhdistämällä pienet lainat hän säästää suuria summia, kertoo lainankäsittelijä Jukka Isoaho.

Hän kertoo yhdestä asiakkaspariskunnastaan, Jannesta, jotka saivat äskettäin apua yhdistämällä neljä pientä lainaa yhdeksi – ja säästivät näin huomattavia summia.
– Jannella oli yhteensä lähes 15 000 euroa velkaa, josta hän maksoi kuukaudessa noin 1 200 euroa. Hän haki 15 000 euroa lainaa nykyisten lainojensa lunastamiseen ja kokoamiseen yhteen lainataloon. Vain kahden päivän kuluttua hakemuksesta hän sai yhteistyöpankiltamme myönteisen lainapäätöksen ja uuden lainan ansiosta hän säästi 860 euroa kuukaudessa, Jukka valottaa. Paulalla ei ollut velkaa, mutta he ovat naimississa ja täten laina on kuitenkin yhteinen ja Paula tuli mukaan yhteisvastuulliseksi lainanhakijaksi ja näin lainakuluja saatiin vieläkin alemmaksi. 

Janne , ja Paula eivät suinkaan ole ainoat asiakkaamme, jotka ovat hyötyneet palvelumme tarjoamasta avusta. Jukka kollegoineen auttaa päivittäin asiakkaita säästämään rahaa ja saamaan taloutensa järjestykseen.

– Kauttamme voit hakea lainaa yli kymmeneltä eri pankilta yhtä aikaa yhdellä ainoalla hakemuksella ja me toimitamme teille edullisimman lainatarjouksen, veloituksetta. Useimmat asiakkaamme säästävät suuria summia yhdistämällä useita pieniä lainoja yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, sanoo Jukka.

Voit tehdä lainahakemuksen tästä, se vie aikaasi vain pari minuuttia, ja takuulla kannattaa.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi kannattaa

Lainojen yhdistämisellä säästöäLainojen yhdistämisellä saavutetaan useita etuja lainatilanteeseen jos on tullut haettua useampia pieniä luottoja. Suomalainen lainojenyhdistaminen.com -verkkosivusto on erikoistunut etsimään sopivimpia ratkaisuita eri tilanteisiin lainojen yhdistämiseksi.

Lainojen yhdistäminen tuo väljyyttä jokaiseen päivääsi, rahaa jää enemmän elämiseen ja nautintoihin, ehkä jopa säästöönkin!

Tutustu palveluun tästä.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, voit säästää huomattavasti

Lainanottamisen ongelmaryhmiä ovat erityisesti 18 – 25 -vuotiaat nuoret jotka eivät ole tottuneet hallitsemaan omaa henkilökohtaista talouttaan järkevästi. Lisäksi ongelmaryhmään lukeutuvat eläkkeellä olevat henkilöt, jotka rahoittavat nopeasti saatavilla olevilla pienellä lainoilla  niin päivittäisiä menojaan kuin luksustuotteiden hankkimista omaan arkeensa. Mahdollinen pikavippikierre syntyy usein aikeesta aikaistaa seuraavaa palkkapäiväänsä tai halusta elää leveämmin kuin oma tulotaso sallisi. Tämä ajaa monet lainanottajat kierteeseen, jossa vanhoja velkoja maksellaan takaisin lainarahoituksella. Ei ole harvinaista, että yhdellä henkilöllä on monesta, jopa kymmenistä  eri pikavippipalveluista maksamattomia lainoja. Mikäli asiaan havahtuu ajoissa, ja omat luottotiedot ovat vielä kunnossa, on helpoin ja järkevin keino päästä kierteestä eroon lainojen yhdistäminen. HaeLainaa.comin lisäksi hyviä ohjeita ja vinkkejä lainojen yhdistämiseen löydät esimerkiksi verkko-osoitteessa lainojenyhdistaminen.com

Mikä lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan oman talouden hallinnan ratkaisua, jossa kuluttaja ottaa pankista matalakorkoista kulutusluottoa maksaakseen korkeakorkoiset pika- ja kulutuslainat, esimerkiksi pikavipit pois yhdellä kertaa. Pankkien myöntämät ja yleensä vakuudettomat luotot, joiden käyttötarkoitusta ei ole määritelty ovat poikkeuksetta huomattavasti edullisempia kuin mitä vapailta rahamarkkinoilta löytyvät pienlainat.

Suurimmalla osalla velkaantuneista ensisijainen syy päästä eroon velkakierteestä ovat pikavipit, joiden lainanhoitokulut ottaen huomioon niiden todelliset vuosikorot, saattavat nousta useisiin tuhansiin prosentteihin. Tähän ongelmaan tuli Suomessa lakimuutos joka tiputti villeimmät yrittäjät pois markkinoilta. On olemassa eläviä esimerkkitapauksia, joissa esimerkiksi uusi auto on hankittu suhteellisen edullisella autolainalla (korko 5,9 prosenttiyksikköä) mutta osamaksuerien rahoitus on tapahtunut superkalliita pikavippejä ottamalla. Jokainen voi itse päätellä onko tässä mitään järkeä!? Velkaneuvonta on näissä tapauksissa auttanut ja ihmiset ovat päässeet velkakierteestä eroon ottamalla yhden uuden isomman lainan, jolla maksetaan pois kaikki vanhat pikalainat yms. Näin saadaan tilanne stabiloitua ja maksetaan vain yksiä kuukausikuluja lainasta. Lue lisää miten säästö todellisuudessa syntyy kun yhdistät lainasi.

Lainojen yhdistäminen tuo selvän säästön.Säästöä

Pikavippien keskimääräinen todellinen vuosikorko 50-300 euron pikavipeissä on ollut 500%-3000% ja yli 300 euron vipeissä 200%-700%. Markkinoiden kalliimpien kulutusluottojen todellinen vuosikorko on taas ollut korkeimmillaan 35%, mutta lainaa on ihan oikeasti mahdollista saada niinkin alhaisella todellisella vuosikorolla korolla kuin 9%-15%.

Lasketaan hieman asiaa auki. Otat 500 euron pikalainan josta maksat 60 päivän päästä takaisin  635 euroa. Kulu lainalle on 135 euroa. Tällä summalla voisit maksaa kulutusluotoissa koko vuoden lainakoron ja nauttia 1500 euron lainasta. Saat siis samalla kululla (135 euroa) 1500 euroa lainaksi ja voit lyhentää sen yhden vuoden aikana.

Tuhannen, kahden pikavippivelat todennäköisesti luovat lompakkoosi monen sadan euron suuruisen loven pelkillä koroillaan, puhumattakaan perintätoimistojen palkkioista – tiesitlö muuten että pikavippiyrityksillä on usein oma perintätoimisto jota käyttävät. Näin voisi kuvitella, että pikavippiyritysk mieluusti haluaisi sinutkin heidän perittäväkseen, sillä saisivat asiakkuudestasi näin enemmän tuloa. Kulutusluotoissa vuosittainen maksettava korko ja kustannukset jäävät murto-osaan pikavippien vastaavista kuluista. Näin ollen luot selvää säästöä lainojen yhdistämisellä jo satoja euroja yhden vuoden aikana.Olen menettänyt luottotietoni, voinko hakea kulutusluottoa ja yhdistää lainat?Mikäli olet menettänyt luottotietosi voi matalakorkoisen kulutusluoton saaminen olla hankalaa. Missään tapauksessa ei silti kannata lannustua, sillä mahdotonta se ei ole. Pankit arvioivat aina hakijan yksilönä ja määritteleävät tapauskohtaisesti, myöntävätkö lainaa luottohäiriöiselle vai eivät. Mahdollisuutesi paranevat huomattavasti, mikäli olet ollut tämän pankin asiakkaana jo pidempään. Parannat lainansaannin mahdollisuuksiasi olemalla rehellinen ja jos pystyt osoittamaan että ulosottoon asti mennyt maksamaton velka on maksettu takaisin. Mikäli sinulla sattuu olemaan omistusasunto, voit pantata asuntosi osakekirjat, ja saada näin vakuudellista lainaa päästäksesi pois velkakierteestä. Vaikka asuntolainaa olisi paljonkin  jäljellä, on asunto silti mahdollista asettaa lainan vakuudeksi. Tätä mahdollisuutta kannattaa ainakin kysyä.Vuokralla asuvan, työttömän tai pätkätöitä tekevän velallisen tilanne heikointa. Altavastaajan asemassa ovat luottotietonsa menettäneet, jotka asuvat vuokralla, eikä heillä ole säännöllisiä tuloja.  Tällöin ainoa tapa saada matalakorkoista luottoa on myydä tai pantata omaisuuttaan, ellei omaisuutta ole vielä ehditty ulosmitata.

Vinkki: Harkitse panttilainaamista. Panttilainaamoiden korot ovat aina moninkertaisesti pikavippejä edullisempia ja varsin kilpailukykyisiä jopa pankkien kulutusluottojen koroille. Ongelmaksi voi kuitenkin muodostua pantattavan omaisuuden arvon pienuus tai näkemyserot arvostuksessa. Panttilainaamo määrittelee arvon sen todellisen arvon ja kysynnän mukaisesti, ilman tunnesiteitä pantattavaan tavaraan.

Ongelmatilanne: Jos maksettavaa velkaa onehtinyt kehittyä suuria summia, ollaan pattitilanteessa. Harvoilla suomalaisilla on asunnoissaan arvotavaraa esimerkiksi kymmenen tuhannen euron edestä. Tässä tilanteessa ainoaksi ratkaisuksi jää todennäköisesti maksuaikataulun sopiminen joko perintätoimiston tai ulosottoviranomaisten kanssa. Tärkeätä on reagoida ajoissa ja olla rehellinen velkojan suuntaan.

Muista!
Mikäli olet huomannut joutuneesi velkakierteeseen pikavippien myötä, ota viipymättä yhteyttä kulutusluottoja myöntäviin yrityksiin tekemällä lainahakemus. Aika on rahaa –  Mitä nopeammin saat maksettua korkeakorkoiset lainat pois matalakorkoisella luotolla, sitä enemmän säästät rahaa.

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.