Onnen.fi: lainaa 2000 – 3000 euroa

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasumma: 2000-3000 euroa
 • Maksuaika: 12-24 kuukautta

 

 

onnen-fi-logoPerustietoja yrityksestä

Onnen.fi on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja myöntävä yritys, jolla on lainaratkaisuja jo yli 3 500 000 asiakkaalle. Yritys kuuluu 4finance-konserniin ja sillä on toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.

Ensivaikutelmia

Onnen.fi on luotettava yritys, joka myöntää edullisia kertaluottoja 2000 eurosta 3000 euroon. Takaisinmaksuaikaa voi valita 12-24 kuukautta ja se suoritetaan kuukausierissä. Lainaan ei vaadita vakuuksia. 

Lainaehdot?

Lainaa myönnetään 20-80 -vuotiaille hakijoille, joilla ei ole luottohäriömerkintää. Hakijan tulee olla myös oikeustoimikelpoinen  ja omata  julkinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Luotonsaajan on rekisteröidyttävä Onnen.fi:n omaan palveluun ja tunnistauduttava luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla.

Millaisia lainoja?

Myönnettävä kulutusluotto on kertaluotto, jota voi saada 2000-3000 euroa, 12-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten ei tarvitse vakuuksia.

Lainahakemus

Kulutusluottoa voi hakea soittamalla tai vaivattomasti verkossa. Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä Onnen.fi -palveluun ja tämän jälkeen täyttää lainahakemus, lainapäätöksen saa heti.
Jo aiemmin kulutusluoton saaneet henkilöt, joilla on jo rekisteröity oma profiili, voivat hakea lainaa suoraan kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Korko ja kulut

Kulutusluoton korko on määritelty luottosopimuksessa. Lainakorko  on 50 – 55 % vuodessa ja se riippuu lainan määrästä sekä laina-ajasta. Luoton todellinen vuosikorko lasketaan korkopäivien mukaan käyttäen jakajana lukua 365. Todellinen vuosikorkokin vaihtelee riippuen luottoajasta sekä pääomasta. Kokonaisluoton kustannukset ja todellinen vuosikorko on laskettu luottohakemuksen allekirjoittamishetkellä ja ne lukevat sopimuksessa. Todellinen vuosikorko sisältää luottokustannukset, mutta se ei sisällä mahdollisia kulutusluottoon tehtäviä muutoksia ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12-24 kuukauden välillä, riippuen luoton takaisinmaksusuunnitelmasta. Luottoa on myös mahdollista maksaa suuremmassa erässä tai vaikka kaikki kerralla pois. Maksuerä kohdistuu ensin korkoihin sekä kuluihin, loput maksuerät luoton pääoman lyhentämiseksi. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut.

Maksuvapaat kuukaudet?

Luoton saajan on mahdollista pidentää yhden kerran luottoaikaa 30 päivällä. Luottoajan pidennys onnistuu suorittamalla pidennysmaksu luotonantajan ilmoittamalle pankkitilille. Pidennysmaksu on ilmoitettu lainansaajan laskussa, johon luotonantaja on määritellyt sen suuruuden luoton pääoman ja pidennysajan mukaan. Luottoaikaa pidentämällä kulutusluoton kokonaiskustannukset muodostuvat alkuperäistä sopimusta suuremmiksi ja kokonaisluottoaika pidentyy.

Useampi laina?

Myönnettävä laina on kertaluotto, eikä sitä voi hakea lisää ennen kuin edellinen luotto on maksettu pois.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaa voi hakea ainoastaan verkkohakemuksella tai soittamalla.

Turvallisuus?

Onnen.fi on turvallinen. Se on rekisteröity luotonantaja ja SSL -suojattu.

Sähköpostilasku?

Luotonsaaja saa ilmoittamillaan yhteystiedoilla laskun myös sähköpostiosoitteeseensa. Lasku on mahdollista myös postittaa kotiin.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7 – 23, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10 – 14. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaspalveluchatin avulla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 09 315 888 22

4finance Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 3000 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Luottokustannukset: 1800 euroa
Maksettava summa yhteensä: 4800 euroa
Todellinen vuosikorko: 63 %
Luottokorko 50 %

Lainaamo: lainaa 500 – 15 000 euroa

lainaamo-fi
 

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 26 vuotta
 • Lainasumma: 500-15 000 euroa
 • Maksuaika: 1-12 vuotta

lainaamo_logoPerustietoja yrityksestä

Monipuolinen Lainaamo on kotimainen rahoitusyhtiö ja se palvelee kaikkia suomalaisia kotitalouksia arjen raha-asioissa.  Lainaamolla on useampi lainatuote, ne ovat vakuudeton kulutusluotto, sijoituslaina sekä yritysrahoituksentuotteet. Yritysrahoitus tulee toimimaan vuoden 2014 aikana.

Ensivaikutelmia

Lainaamon helppokäyttöisen palvelun avulla on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 15 000 euroon asti. Lainan haku onnistuu suoraan verkosta ja lainapäätöksen saa heti. Lainaamon pääperiaatteet ovat nopeus, luotettavuus sekä läpinäkyvyys. Lainaa voi hakea 500 eurosta aina 15 000 euroon asti, 1-12 vuoden maksuajalla.

Lainaehdot?

Kulutusluottoa voivat hakea kaikki 26-vuotiaat ja sitä vanhemmat suomalaiset. Myönnettävä laina on kertaluotto ja sitä on halutessaan mahdollista korottaa. Kulutusluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia ja sen vuoksi luottohistoria tarkastetaan huolellisesti ja tulevaisuuden maksukyky arvioidaan ennen lopullista lainapäätöstä. Suuremman lainan vuoksi hakijan tulee käydä säännöllisesti töissä, jotta lainahakemus voidaan hyväksyä.

Millaisia lainoja?

Lainaamolla on kolme erilaista lainaa ja neljäs, Yritysluotto, tulossa. Kolme muuta ovat Kulutusluotto, Matkalaina sekä Sijoituslaina.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on erinomainen valinta yllättäviin menoihin, kuten remonttiin, auton korjaukseen tai esimerkiksi sisustamiseen. Kulutusluottoa voi hakea yli 26-vuotiaat suomalaiset. Kulutusluottoa on mahdollista saada 500-15 000 euroa. Laina on kertaluotto, mutta sitä on mahdollista korottaa. Kaikki kulutusluotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia, tämän takia lainan myöntäjä tarkastaa hakija luottohistorian sekä arvioi tulevaisuuden maksukyvyn. Suuremman lainasumman hakijan on oltava säännöllisessä työssä, jotta lainahakemus hyväksytään. Kulutusluottoa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin positiivisen päätöksen saa varmemmin. Maksimissaan 2000 euron luoton laina-aika on yhden vuoden ja yli 2000 euron kulutusluotoissa laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainaamo mahdollistaa myös nykyisten lainojen ja kulutusluoton yhdistämisen, mikäli lainanhakijan taloustilanne on riittävän hyvä. Kulutusluottojen marginaali on edullisin silloin, kun hakijalla on talous on tukevalla pohjalla sekä hyvät tulot. Jokainen hakemus arvioidaan yksilöinä, joten marginaalia ei voi määrittää automaattisesti.

Matkalaina

Lainaamon myöntämä matkalaina on kulutusluotto, jota voi hakea kaikki yli 26-vuotiaat. Matkalainaa on mahdollista nostaa 500 eurosta jopa 15 000 euroon. Matkalaina on kertaluotto ja sitä voi korottaa. Haetulla luotolla voi maksaa joko matkan tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana. Matkojen järjestäjillä ei ole aina mahdollisuutta tarjota matkaa osamaksulla, joten Lainaamo järjestää sopivan suuruisen matkalainan. Kyseistä lainaa tulee hakea jo ennen matkan varaamista. Matkalainan summa on hakijan vapaasti valittavissa ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen se on nostettavissa tilille. Otettua lainaa maksetaan takaisin säännöllisesti joka kuukausi pienissä erissä.

Sijoituslaina

Sijoituslaina on tarkoitettu väliaikaiseen sijoitustuotteiden rahoittamiseen ja sitä voi hakea aina 100 000 euroon asti. Laina-aika on korkeintaan kuusi kuukautta ja korko on kiinteä 10%. Sijoituslainoja myönnetään toistaiseksi ainoastaan Taaleritehtaan asiakkaille.

Yrityslaina

Tulossa vuoden 2014 aikana.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Lainaamo lainaa” -painikkeen kautta, on mahdollista tutustua tarkemmin Lainaamon luottopalveluihin. Luoton hakeminen on hyvin helppoa, se tapahtuu yrityksen verkkosivuilla täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen teon jälkeen lainapäätöksen saa heti.  Kulutusluottoa suositellaan haettavaksi yhdessä puolison kanssa, jolloin hakija saa varmemmin positiivisen luottopäätöksen. Kun päätös on hyväksytty, se tulee allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla sekä lähettää kopiot viime vuoden verotiedoista ja viimeisin palkkalaskelma. Kulutusluotto maksetaan näiden tehtyjen toimenpiteiden jälkeen hakijan tilille. 

Korko ja kulut

Enintään 2000 euron kulutusluoton laina-aika on vuoden ja yli 2000 euron luottojen laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainanmyöntäjällä on oikeus ehdottaa haetusta poikkeavaa laina-aikaa. Haetun luoton koronmaksuvelvollisuus alkaa heti, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Tämän hetken korko on 12,9%- 19,9% haetusta lainasummasta riippuen. Korko muodostuu viitekorosta sekä asiakaskohtaisesta marginaalista. Lainasta perittävä korko on viitekorkosidonnainen kolmen kuukauden Euribor-korko (365) lisättynä marginaalilla. Lainan ensimmäisessä korkojaksossa käytetään lainan hakuhetkellä olevaa viitekorkonoteerausta. Viitekoron arvo tarkastetaan kolmen kuukauden välein vastaamaan tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisen pankkipäivän kolmen kuukauden Euribor-koron noteerausta. Viitekoron arvon muuttuessa lainan korko muuttuu vastaavasti.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausittain sopimusehtojen mukaisesrti. Takaisinmaksu määräytyy monesta tekijästä, mutta esimerkiksi vuoden laina-ajalla, 1000 euron kulutusluottoa maksetaan takaisin noin 103 euron maksuerissä. Lainansaajalla on oikeus maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä tai koko velka kerralla pois.

Maksuvapaat kuukaudet?

Lainaamo myöntää mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa, jolloin kyseisinä kuukausina ei tarvitse suorittaa lainasopimuksen mukaista kuukausierää. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset. Tällöin maksuvapaan kuukauden korko sisällytetään seuraavaan kuukausierään. Kuukausierä pysyy kaikesta huolimatta samansuuruisena ja laina-aika vastaavasti pitenee lyhennysvapaata kuukautta ja korkoa vastaavalla määrällä. Lyhennysvapaan kuukauden tilinhoitopalkkio ja mahdolliset lisäpalveluiden, palkkioiden, kulujen ja maksujen veloitukset lisätään lyhennysvapaata kuukautta seuraavan kuukauden erään. Lyhennysvapaata kuukautta tulee hakea lainanantajalta vähintään kolme kuukautta etukäteen. Lainaamo edellyttää, että lainansaaja on hoitanut velvoitteensa sopimusehtojen ja sovitun eräpäiväaikataulun mukaisesti, jotta lyhennysvapaa kuukausi voidaan myöntää.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaamon kautta ei ole mahdollista saada lainaa tekstiviestillä, ainoastaan nettihakemuksella.

Sähköpostilasku?

Lainaamo ei lähetä laskua sähköpostiin, ainoastaan kirjeenä postitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu, josta voi tiedustella lainahakemuksista on avoinna arkisin klo 9-17 ja laskutustiedustelu on avoinna arkisin 9-16. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Laskutus Puhelin 0600 15010 Lainahakemukset Puhelin 075 756 8601 [email protected] Postiosoite: PL 81, 00131 HELSINKI Katuosoite: Kasarmikatu 36, HELSINKI

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 6000 euroa Maksuaika: 6 vuotta Kuukausierä: 144 euroa Todellinen vuosikorko: 25,26 % Nimelliskorko: 19,18% Luottokustannusten yhteismäärä: 5044,08 euroa Luoton kokonaissumma: 11044,08 euroa

Lainojen yhdistäminen kannattaa, voit säästää huomattavasti

Lainanottamisen ongelmaryhmiä ovat erityisesti 18 – 25 -vuotiaat nuoret jotka eivät ole tottuneet hallitsemaan omaa henkilökohtaista talouttaan järkevästi. Lisäksi ongelmaryhmään lukeutuvat eläkkeellä olevat henkilöt, jotka rahoittavat nopeasti saatavilla olevilla pienellä lainoilla  niin päivittäisiä menojaan kuin luksustuotteiden hankkimista omaan arkeensa. Mahdollinen pikavippikierre syntyy usein aikeesta aikaistaa seuraavaa palkkapäiväänsä tai halusta elää leveämmin kuin oma tulotaso sallisi. Tämä ajaa monet lainanottajat kierteeseen, jossa vanhoja velkoja maksellaan takaisin lainarahoituksella. Ei ole harvinaista, että yhdellä henkilöllä on monesta, jopa kymmenistä  eri pikavippipalveluista maksamattomia lainoja. Mikäli asiaan havahtuu ajoissa, ja omat luottotiedot ovat vielä kunnossa, on helpoin ja järkevin keino päästä kierteestä eroon lainojen yhdistäminen. HaeLainaa.comin lisäksi hyviä ohjeita ja vinkkejä lainojen yhdistämiseen löydät esimerkiksi verkko-osoitteessa lainojenyhdistaminen.com

Mikä lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan oman talouden hallinnan ratkaisua, jossa kuluttaja ottaa pankista matalakorkoista kulutusluottoa maksaakseen korkeakorkoiset pika- ja kulutuslainat, esimerkiksi pikavipit pois yhdellä kertaa. Pankkien myöntämät ja yleensä vakuudettomat luotot, joiden käyttötarkoitusta ei ole määritelty ovat poikkeuksetta huomattavasti edullisempia kuin mitä vapailta rahamarkkinoilta löytyvät pienlainat.

Suurimmalla osalla velkaantuneista ensisijainen syy päästä eroon velkakierteestä ovat pikavipit, joiden lainanhoitokulut ottaen huomioon niiden todelliset vuosikorot, saattavat nousta useisiin tuhansiin prosentteihin. Tähän ongelmaan tuli Suomessa lakimuutos joka tiputti villeimmät yrittäjät pois markkinoilta. On olemassa eläviä esimerkkitapauksia, joissa esimerkiksi uusi auto on hankittu suhteellisen edullisella autolainalla (korko 5,9 prosenttiyksikköä) mutta osamaksuerien rahoitus on tapahtunut superkalliita pikavippejä ottamalla. Jokainen voi itse päätellä onko tässä mitään järkeä!? Velkaneuvonta on näissä tapauksissa auttanut ja ihmiset ovat päässeet velkakierteestä eroon ottamalla yhden uuden isomman lainan, jolla maksetaan pois kaikki vanhat pikalainat yms. Näin saadaan tilanne stabiloitua ja maksetaan vain yksiä kuukausikuluja lainasta. Lue lisää miten säästö todellisuudessa syntyy kun yhdistät lainasi.

Lainojen yhdistäminen tuo selvän säästön.Säästöä

Pikavippien keskimääräinen todellinen vuosikorko 50-300 euron pikavipeissä on ollut 500%-3000% ja yli 300 euron vipeissä 200%-700%. Markkinoiden kalliimpien kulutusluottojen todellinen vuosikorko on taas ollut korkeimmillaan 35%, mutta lainaa on ihan oikeasti mahdollista saada niinkin alhaisella todellisella vuosikorolla korolla kuin 9%-15%.

Lasketaan hieman asiaa auki. Otat 500 euron pikalainan josta maksat 60 päivän päästä takaisin  635 euroa. Kulu lainalle on 135 euroa. Tällä summalla voisit maksaa kulutusluotoissa koko vuoden lainakoron ja nauttia 1500 euron lainasta. Saat siis samalla kululla (135 euroa) 1500 euroa lainaksi ja voit lyhentää sen yhden vuoden aikana.

Tuhannen, kahden pikavippivelat todennäköisesti luovat lompakkoosi monen sadan euron suuruisen loven pelkillä koroillaan, puhumattakaan perintätoimistojen palkkioista – tiesitlö muuten että pikavippiyrityksillä on usein oma perintätoimisto jota käyttävät. Näin voisi kuvitella, että pikavippiyritysk mieluusti haluaisi sinutkin heidän perittäväkseen, sillä saisivat asiakkuudestasi näin enemmän tuloa. Kulutusluotoissa vuosittainen maksettava korko ja kustannukset jäävät murto-osaan pikavippien vastaavista kuluista. Näin ollen luot selvää säästöä lainojen yhdistämisellä jo satoja euroja yhden vuoden aikana.Olen menettänyt luottotietoni, voinko hakea kulutusluottoa ja yhdistää lainat?Mikäli olet menettänyt luottotietosi voi matalakorkoisen kulutusluoton saaminen olla hankalaa. Missään tapauksessa ei silti kannata lannustua, sillä mahdotonta se ei ole. Pankit arvioivat aina hakijan yksilönä ja määritteleävät tapauskohtaisesti, myöntävätkö lainaa luottohäiriöiselle vai eivät. Mahdollisuutesi paranevat huomattavasti, mikäli olet ollut tämän pankin asiakkaana jo pidempään. Parannat lainansaannin mahdollisuuksiasi olemalla rehellinen ja jos pystyt osoittamaan että ulosottoon asti mennyt maksamaton velka on maksettu takaisin. Mikäli sinulla sattuu olemaan omistusasunto, voit pantata asuntosi osakekirjat, ja saada näin vakuudellista lainaa päästäksesi pois velkakierteestä. Vaikka asuntolainaa olisi paljonkin  jäljellä, on asunto silti mahdollista asettaa lainan vakuudeksi. Tätä mahdollisuutta kannattaa ainakin kysyä.Vuokralla asuvan, työttömän tai pätkätöitä tekevän velallisen tilanne heikointa. Altavastaajan asemassa ovat luottotietonsa menettäneet, jotka asuvat vuokralla, eikä heillä ole säännöllisiä tuloja.  Tällöin ainoa tapa saada matalakorkoista luottoa on myydä tai pantata omaisuuttaan, ellei omaisuutta ole vielä ehditty ulosmitata.

Vinkki: Harkitse panttilainaamista. Panttilainaamoiden korot ovat aina moninkertaisesti pikavippejä edullisempia ja varsin kilpailukykyisiä jopa pankkien kulutusluottojen koroille. Ongelmaksi voi kuitenkin muodostua pantattavan omaisuuden arvon pienuus tai näkemyserot arvostuksessa. Panttilainaamo määrittelee arvon sen todellisen arvon ja kysynnän mukaisesti, ilman tunnesiteitä pantattavaan tavaraan.

Ongelmatilanne: Jos maksettavaa velkaa onehtinyt kehittyä suuria summia, ollaan pattitilanteessa. Harvoilla suomalaisilla on asunnoissaan arvotavaraa esimerkiksi kymmenen tuhannen euron edestä. Tässä tilanteessa ainoaksi ratkaisuksi jää todennäköisesti maksuaikataulun sopiminen joko perintätoimiston tai ulosottoviranomaisten kanssa. Tärkeätä on reagoida ajoissa ja olla rehellinen velkojan suuntaan.

Muista!
Mikäli olet huomannut joutuneesi velkakierteeseen pikavippien myötä, ota viipymättä yhteyttä kulutusluottoja myöntäviin yrityksiin tekemällä lainahakemus. Aika on rahaa –  Mitä nopeammin saat maksettua korkeakorkoiset lainat pois matalakorkoisella luotolla, sitä enemmän säästät rahaa.

AL: Useat pikavippi ja kulutusluottoyritykset mukana myös perintäbisneksessä

Useat pikavippejä ja kulutusluottoja tarjoavat yritykset ovat mukana myös perintäbisneksessä, kirjoittaa Aamulehti. Lehden tietojen mukaan on ainakin kuuden eri pikavippiyrityksen johtajat tai omistajat mukana pyörittävämässä perintätoimistoa.

Näiden perintäyrityksten kautta erääntyneistä pikavippi ja kulutusluottosaatavista saa yhä parempaa tuottoa. Ammattimainen perijä saa veloittaa maksuvaatimuksesta jopa 45 euroa kertakorvauksena, kun velkojayritys voi laskuttaa vain 5 euroa muistutusmaksuna.

Perintälakiin on 2013 maaliskuussa tulossa muutos, joka kieltää korkeammat perintäkulut, jos perintäyhtiöllä ja laskunsaajalla on pinikään kytkös toisiinsa.

Lähde: Aamulehti.fi

Lainan hakeminen ja asuntolainan vakuus, korko, marginaali, tuloraja ja ehdot

Lainan hakeminen muuttuu helpoksi kun luet vinkkimme lainamarkkinalle. Mitkä on ehdot asuntolainan saannille vuonna 2013? MIllaisen koron saan pankista ja entä mikä on marginaali? Täytyykö pariskunnalla olla molemmilla vakituinen työpaikka? Riittääkö jos toisella määräaikainen ja toisella vakituinen? Miten freelancereihin suhtaudutaan työsuhteena? Paljonko asuntolainaa saa milläkin tuloilla?

Paljon kysymyksiä lainan hausta ja vain kourallinen suoria vastauksia.

Asuntolainan hakeminenLainan hakeminen asuntoa varten on varsinkin ensikertalaiselle melkoinen sekamelska ja asiaviidakko. Asiaa usein pohditaan ja mietitään. Mietitään että kehtaako mennä edes kysymään. Kyllä kehtaa! Rohkeasti vain kysymään. Pankki haluaa asiakkaita. Sinä olet se asiakas. Jos pankilla on intressejä markkinoida lainojaan, tulisi sinullakin olla intressi mennä kysymään että “millaista lainaa tarjoatte”. Yksiselitteisiä vastauksia moninaisiin kysymyksiin ei valitettavasti ole ja pankit myöntävät lainojaan hyvin erilaisin perustein. Parhaiten asia selviää ottamalla jalat alleen ja käymällä omassa pankissa. Muista kysyä samanlainen lainatarjous myös muista pankeista. Muista että Suomen pankki toteuttaa suomessa käytettäviä rahapoliittisia toimia ja näin suomessa toimivilla pankeilla on suurin mahdollisuus tehdä rahaa lainallasi veloittamalla sinulta palvelumaksuja. Tutustu näihin lainan lisäkuluihin, mutta lue lisäksi seuraavat vinkit ennen kuin lähdet lainaa hakemaan.

Tässä kuitenkin joitain ohjenuoria ja ohjeita lainanhakuun ja lainan saantiin liittyen:

 • Lainaa myönnetään aina henkilökohtaisen pankkiprofiilin mukaan, se määräytyy maksukäyttäytymisen, perheesi koon, luottotietojen ja myös työurasi jatkuvuuden mukaan.
 • Lainaa yleensä saa jos on vakituisessa työsuhteessa
 • Myös määräaikainen työsuhde oikeuttaa lainansaantiin, esimerkiksi terveydenhoitoalalla määräaikaisuudet ovat enemmän kuin yleisiä ja työtilanne on ollut loistava
 • Korot seuraavat yleensä euriborin tasoa ja valittavanasi on tällä hetkellä 3kk ja 12kk vaihtoehdot tai kiinteäksi sovittava pankkikohtainen lainan korko
 • Suurin ero lainojen välillä tulee pankin perimässä marginaalikorossa ja palvelumaksuissa. Näissä on merkittäviä eroja, vertaile lainoja ja lainatarjouksia rauhassa. Pyydä tarjoukset paperilla kotiisi ja tutustu niihin huolella.
 • Lainan vakuudeksi tarvitset nykyään pienen säästön, esimerkiksi 10 % asunnon hinnasta. Loput vakuudet hoituvat yleensä niin että ostettava asunto toimii lainan loppuvakuutena.
 • Voit myös ostaa lainavakuutuksen ellei ehdot muuten täyty.
 • Voit hakea kulutusluottoa jonka voit käyttää asunnon oston vakuudeksi ja alkupääomaksi.

Lainaa on todella helppo hakea verkossa. Luoton hakeminen onnistuu lähettämällä lainahakemus pankille. Verkossa täytetty hakemus on vasta tarjouspyyntö – se ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjouksen ja sen erikseen hyväksymällä saat nopeasti rahat tilillesi, usein tunneissa mutta yleensä jo parissa pankkipäivässä.

 

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

 • Max. 400 euron laina heti tilillesi
 • Laina-aika 14 päivää
 • Maksat takaisin 400 euroa
 • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.