Euroloan: lainaa 50 – 5000 euroa

euroloan-300

euroloan.jpg

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Lainasumma: 50-5000 euroa
  • Myös laskunmaksu suoraan luotolla

Perustietoja yrityksestä

Euroloan on suomalainen, luotettava ja vastuullinen rahoitusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2007. Yritys tarjoaa vakuudetonta luottoa yli 18-vuotiaille, luottotiedoiltaan moitteettomille hakijoille. Euroloan toimii aluehallintoviraston valvonnassa. 

Ensivaikutelmia

Euroloanin valikoimassa on monia vaihtoehtoja lainanhakijalle. Hakeminen on helppoa sekä nopeaa ja lainapäätöksen saa hetkessä.  Yrityksen luottotilin luottoraja on 50 eurosta ja enintään 5 000 euroon ja lainattua rahaa voi nostaa mihin kellon aikaan tahansa. Lainan saaja maksaa vain nostetusta lainasta.

Lainaehdot?

Lainan hakijan tulee olla yli 18 vuotta eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakija vastaa joko yksin tai takaajan kanssa luottotiliä koskevien ehtojen noudattamisesta sekä luoton takaisinmaksusta.

Millaisia lainoja?

Luottotili:
Euroloanin luottotililtä voi joustavasti nostaa tarvittua luottoa silloin kuin huvittaa. Luottoa on mahdollista saada 50-5000 euroa. Luottotiliä voi käyttää samaan tapaan kuin omaa pankkitiliä, eikä koko lainasummaa tarvitse nostaa kerrallaan. Luotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia ja sitä on helppo hakea, hakeminen on ilmaista.

Kulutusluotto:
Kulutusluotto on tarkoitettu kulutukseen, esimerkiksi isompiin ja yllättäviin menoihin. Kulutusluottoa on saatavilla aina 5000 euroon asti ja siihen katsotaan omiin tarpeisiin sopiva takaisinmaksuaika. Euroloanin kulutusluotto ei vaadi takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on turvallista, sillä kaikki palvelut toimivat suojatussa verkkoympäristössä.

Pikaluotto:
Euroloan Express tarjoaa nopean avun pikaiseen luoton hankintaan. Euroloan Express ohittaa laajemman luottokartoituksen, jolloin luotonsaanti on vaivatonta. Luottohakemusta on mahdollista tarkentaa myöhemmin, jotta voi saada edullisempaa luottoa. Koko luottorajaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan tarpeiden mukaan.

Ensilaina:
Ensilaina on tarkoitettu suurempiin menoihin. Euroloan tarjoaa luottotiliä, jolta on helppo säädellä lainaa, aivan kuin omalta pankkitilitä. Luottotilin avulla on mahdollista säästää myös lainanhoitokuluissa, sillä useasti otetut pienlainat kasvattavat korkokustannuksia suuriksi.

Autolaina:
Euroloanin luottotiliä käyttäessä voi saada lisärahoitusta vaikka auton hankintaan tai korjaukseen. Luottoa on vaivatonta hakea eikä se maksa mitään. Päätöksen saa heti.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Euroloan lainaa” -painikkeen kautta, on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla pääsee tarkastelemaan luoton suuruutta ja kuukausittaista lyhennyserää. Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa eikä vakuuksia.

Korko ja kulut

Lainan korkoa lasketaan todellisten päivien mukaan, käyttäen jakajana lukua 365.  Esimerkiksi, jos luoton määrä on 1500 euroa ja korko, maksut sekä palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja laina maksetaan takaisin samanlainsella summalla 12 erässä kuukauden välein, kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle asiakkaalle on 14,9%. Luotonhakijan maksukyvyn mukaan lainan koron vaihteluväli on marginaalin vaihteluväli 7,0 % – 29,80 % + viitekorko. Koron lisäksi kuukausierään lasketaan muut luottotilin käyttämiseen ja luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut, kulut ja palkkiot, jotka on määritelty Euroloanin hinnastossa.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasummasta riippuen. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaa on mahdollista hakea verkkosivuilla olevalla hakemuksella, ei tekstiviestillä.

Turvallisuus?

Euroloan on turvallinen, sillä sen palvelut edellyttävät pankkitunnistautumisen ja toimivat RapidSSL-suojatussa verkko- ja mobiilympäristössä.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 010 2171 011

Euroloan Consumer Finance Oyj
PL 211
00181 Helsinki

[email protected]

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.