Rahan lainaaminen kasvussa ja tallettaminen pankkitilille supistunut

ota-lainaa-harkitenTänä vuonna Suomalaisten kotitalouksien määräaikaistalletusten määrä on supistunut kuluvan vuoden lokakuuhun mennessä 2,4 miljardia euroa eli pudotusta entiseen on noin 12 prosenttiyksikköä. Osa Suomalaisten tekemistä määräaikaistalletuksista näyttää siirtyneen talletuksiin käyttelytileille ja kanta on kasvanut yli 3,3 miljardia euroa, eli seitsemisen prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Määräaikaistalletusten suosion heikkenemiseen on vahvasti vaikuttanut talletuskoron lasku joka on tällä hetkellä 1,36 % kun se joulukuussa 2012 oli 1,82 %.

Rahan lainaaminen kasvanut koko vuoden tasaisesti ja ainoa lainatyyppi joka on laskussa on asuntolaina. Kehoitamme lukijoitamme suhtautumaan kriittisesti rahan lainaamiseen tässä taloustilanteessa, sillä nyt on selviä merkkejä asuntohintojen lievään laskusuhdanteeseen, pitkään syvänä pysyvään työttömyystilanteeseen sekä ylivelkaantumiseen pienlainojen suhteen. Ota nyt uutta lainaa vain yhdistääksesi lainat tai jos todella uskot maksavasi lainan takaisin suunnitelman mukaisessa ajassa.

Halpa laina voi säästää pitkän pennin.

Halpa laina tuo vapautta arkeenKulutusluottoja usealla tuhannella? Halpa laina mielessä?

Ratkaisusi saattaa olla lainojen yhdistäminen jolla saavutetaan useimmiten useiden kymmenien eurojen kuuakusittainen ja näin ollen satojen eurojen säästö vuositasolla. Mieti mitä kaikkea voisit sillä rahalla tehdä. Ehkä ulkomaanreissun vuosittain? Ostaa lapsille uudet polkupyörät tai olohuoneeseen uuden television – joka ikinen vuosi!

Vertaile ja yhdistä lainasi, tulos on halpa laina joka kannattaa!

Lainojen yhdistämistä kannattaa todellakin harkita, mikäli sinulla on useampi kuin kaksi lainaa joita maksat pois kuukausittain. Vertaile eri mahdollisuuksia ja löydät varmasti oman ratkaisusi lainojen yhdistämiseen. HaeLainaa.com suosittelee yhdeksi vaihtoehdoksi lainan hakemista Freedom Rahoitusta, jonka löydät myös lainojen yhdistämisen sivustolta.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi kannattaa

Lainojen yhdistämisellä säästöäLainojen yhdistämisellä saavutetaan useita etuja lainatilanteeseen jos on tullut haettua useampia pieniä luottoja. Suomalainen lainojenyhdistaminen.com -verkkosivusto on erikoistunut etsimään sopivimpia ratkaisuita eri tilanteisiin lainojen yhdistämiseksi.

Lainojen yhdistäminen tuo väljyyttä jokaiseen päivääsi, rahaa jää enemmän elämiseen ja nautintoihin, ehkä jopa säästöönkin!

Tutustu palveluun tästä.

Ostosraha lainaa 2500 euroa nopeasti

Kulutusluottoja tarjoava Ostosraha-kulutusluotto tarjoaa kuluttajille lainaa muuttuviin elämäntilanteisiin ja se tarjoaa erittäin nopean kulutusluoton suurempaan ja pidempiaikaisempaan rahoitustarpeeseen jos haluat hakea lainaa 100 – 2500 € ilman vakuuksia. Lainojen takaisinmaksuajat ovat 1 – 36 kuukautta.

Miten hakea lainaa?ostosraha-vauhtiveikko
Lähetä verkkohakemus ja saat lainapäätöksen sekä rahat tilille alle 15 minuutissa. Monipuolinen valikoima 100 – 2500 € kulutusluottoja mukautuu helposti ja joustavasti eri lainatarpeisiin.

Tämän kulutusluoton tarjoaa yritys nimeltään OPR-Vakuus Oy. OPR-Vakuus on suomalainen rahoitusyhtiö ja se on vastuullisena toimijana ollut mukana lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien. Palvelun tarjoaja OPR-Vakuus Oy on toteuttanut jo yli miljoona erilaista lainaratkaisua yli 300 000 suomalaiselle asiakkaalleensa.

Ostosraha-logo-välitön-lainapalveluostosraha-takuu-sinetti

 

 

 

>> Hae Ostosrahan kulutusluottoa.

Lainaa nopeasti: Nopsalainalta päätös nyt 15 minuutissa

nopsalaina-15-minuutissaTarvitsetko lainaa nopeasti mutta et halua maksaa nopeudesta suurempaa korkoa. Tähän ongelmaan on nyt tullut ratkaisu. Nopsalaina, suosittu suomalainen lainan antaja myöntää lainoihinsa luottopäätölksen jatkossa vain 15 minuutissa. Uskomatonta, voit hakea nyt kulutusluottoa pienellä korolla yhtä nopeasti kuin hakisit pikavippiä.

Aiemmin kulutusluoton lainapäätös on kestänyt yleisesti noin 3 tunnista 2 vuorokauteen saakka. Nopsalainan tehokkaiden luotonantojärjestelmien myötä he ovat voineet nopeuttaa luottokelpoisuuden tarkistusta uskomattomaan 15 minuuttiin. Nyt voidaan todellakin sanoa että voit hakea lainaa nopeasti. Koska Nopsalaina on samalla markkinoiden edullisimpia kulutusluottoja 2500 euron lainoissa voimme suositella lainahakemuksen tekemistä Nopsalainalle.

Voit hakea Nopsalainaa seuraavin ehdoin:

  • Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää.
  • Hakijan tulotodistuksesta ilmenevien nettotulojen tulee olla vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Tee lainahakemus Nopsalainalle.

nopsalaina.jpg

 

 

 

>> Lainahakemus Nopsalainalle.

Pikavippien korkokatto voimaan kesällä

Pikavippien korkokatto

Pikavippien kustannuksia aletaan rajoittaa kesällä 2013 korkokatolla. Tällä aiotaan vähentää pikavippien aiheuttamia ongelmia. Jatkossa näiden luottojen todellinen vuosikorko saa olla enintään korkolaissa tarkoitetun viitekoron verran lisättynä 50 prosenttiyksiköllä. Tämänhetkisellä viitekorolla korkokatto olisi 51 prosenttia. Muutos olisi siis huomattava, sillä tällä hetkellä kaikkien suomalaisten pikavippien ja pikalainojen todellinen vuosikorko on keskimäärin noin 920 prosenttia.

Todellisen vuosikoron laskennassa pitää ottaa koron lisäksi huomioon myös kaikki kuluttajalta perittävät maksut.

pikavippien-korkokattoPikavippien korkokatto ja sen hintasääntely koskee ainoastaan alle 2000 euron suuruisia luottoja, joten kulutusluotot jotka ovat suuruudeltaan yli 2000 euroa jäävät vapaasti markkinoille. Myös luotonantajan ja tavaran tarjoajan yhdessä myöntämät luotot ovat jäämässä sääntelyn ulkopuolelle, tästä esimerkkinä vaikkapa Nordean Tuohi MasterCard, eli entinen Käyttöluotto.

Pienet ja helposti saatavat lainat ovat lisänneet suomalaisten velkaongelmia huomattavasti ja sille tulee nyt loppu.

Suomen Asiakastiedon mukaan vuonna 2012 tili- ja kertaluotoista tai muista rahoitusyhtiösaatavista johtuneita velkomustuomioita oli vajaat 200000 kappaletta – siis kaksisataa tuhatta! Näistä yli 70 prosenttia oli aiheutunut alle 1000 euron luotoista. Tuomioista 45 prosenttia taas kohdistui alle 30-vuotiaisiin lainanottajiin.

Pikavippien korkokatto merkitsee seuraavaa: Sadan euron pikavipistä kuukaudeksi voidaan periä korkoa korkeintaan vajaat neljä euroa. Näin muodoin satasen vipistä vuoden ajaksi korkoa muodostuu hieman yli 50 euroa.

AL: Useat pikavippi ja kulutusluottoyritykset mukana myös perintäbisneksessä

Useat pikavippejä ja kulutusluottoja tarjoavat yritykset ovat mukana myös perintäbisneksessä, kirjoittaa Aamulehti. Lehden tietojen mukaan on ainakin kuuden eri pikavippiyrityksen johtajat tai omistajat mukana pyörittävämässä perintätoimistoa.

Näiden perintäyrityksten kautta erääntyneistä pikavippi ja kulutusluottosaatavista saa yhä parempaa tuottoa. Ammattimainen perijä saa veloittaa maksuvaatimuksesta jopa 45 euroa kertakorvauksena, kun velkojayritys voi laskuttaa vain 5 euroa muistutusmaksuna.

Perintälakiin on 2013 maaliskuussa tulossa muutos, joka kieltää korkeammat perintäkulut, jos perintäyhtiöllä ja laskunsaajalla on pinikään kytkös toisiinsa.

Lähde: Aamulehti.fi

Lainaa ilman vakuuksia – mistä hakea laina? Lue ohjeet ennen lainanhakua.

Kulutusluoton- tai lainan saaminen ilman vakuuksia on vuonna 2013 hyvin helppoa. Voit katsoa yritykset jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia tästä.

Lainaa ilman vakuuksiaPikavippien ottajille alkaa olla ehkä liiankin itsesätäänselvyys, että rahaa lainataan ilman vakuutta. Yleensäottaen isompi laina tai kulutusluotto onkin tarinnut taakseen vakuuksia, mutta ei enää nykyään – kunhan pitää lainasumman maltillisena ja täyttää hakuehdot. Lainaa ilman vakuuksia voit  hyvinkin hakea, jos sinulla on säännölliset, mielellään jo 1 vuoden kestäneet tulot. Lisäksi tienaat vuodessa yli 11.000 euroa, eikä sinulla ole paljoa aikaisempaa velkaa. Lainaa ei yleensä ottaen myönnetä eläkeläisille tai opiskelijoille.

Lähtökohtana tärkeimmät kriteerit ovat, että luottotietosi ovat kunnossa ja olet täysi-ikäinen. Kulutusluottoja tarjoavat yritykset eivät muuta vaadi, paitsi lainasumman noustessa tuhansiin euroihin. Löydät kauttamme ne yritykset, joiden kautta voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia. Vakuudeton laina on helppo, sillä itse hakuprosessiin ei tarvitse tuhlata niin paljoa aikaa, kuin hakiessa vakuudellista lainaa.

lainaa ilman vakuuksia – Vakuudettoman lainan hakeminen

Kulutusluottoa ilman vakuuksia on mahdollista hakea internetin kautta erinäisiltä sivustoilta. Useissa paikoissa on sellainen käytäntö, että lähettäessäsi sähköisen lainahakemuksen lainoja välittävän yrityksen sivuilta, hakemuksesi lähtee monille eri kulutusluoton tarjoajille vertailuun. Seuraavaksi sinulle soitetaan, ja voit keskustella lainamarkkinoihin erikoistuneen henkilön kanssa siitä, mikä laina-aika ja lainasumma sinulle parhaiten sopisi. Tämän jälkeen hakemuksesi lähetetään sopiville yrityksille ja jäät odottamaan vastausta. Voit pyytää ihan hyvin useammalta eri kulutusluoton myöntäjältä tarjouksen, jotta voit kilpailuttaa ja näet suoraan mistä saat edullisimman koron  lainallesi.

Suurten kulutusluottojen ( yli 8000 euroa) hakeminen kestää hieman kauemmin kuin pikavipin, mutta se on silti nopeampaa, kuin esimerkiksi omasta pankista lainaaminen. Perinteisesti pankkiin täytyy soittaa erikseen tapaamisaika, joka on usein 1-7 päivän päästä puhelinsoitosta. Sinun täytyy hankkia toinen henkilö lainasi takaajaksi, tai antaa pankille jotain omaisuuttasi vakuudeksi – esimerkiksi asunnon tai omakotitalon kauppakirjat tai vaikkapa rakas autosi. Kaikilla ei välttämättä ole omaisuutta tai ystävää, jota voisi häiritä takausasialla. Tämän vuoksi muutaman tuhannen euron lainaan kulutusluotto on verrattain helppo ratkaisu.

Muista nämä lainaa hakiessasi lainaa ilman vakuuksia:

– Muista kilpailuttaa!
– Vertaile saamiasi tarjouksia rauhasssa – käytä tähän ainakin yksi tai kaksi iltaa jotta voit tehdä oikean päätöksen.
– Ota lainaa summa, jonka oikeasti uskot pystyväsi maksaa pois.

Älä ota lainaa jos sinulla ei ole vakituisia tuloja tai jos et ole varma lainan takaisinmaksukyvystäsi.

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.