Tekstivippi

Tekstivippi.fi | Joustava pikalainayritys

Tietoa lainanmyöntäjästä

Ferratum Finland Oy
www.Tekstivippi.fi
  • Lainasummat: 50-1000€
  • Perustettu: 2005
  • Rekisteröity: Kyllä
  • Arvostelu: 5/5

Hae lainaa tästä.

Yllättävän rahanmenon edessä mietit usein, mistä tuon rahan voisi saada? Tilanne tulee helposti vastaan aikkapa läheisen ihmisen merkkipäivän lähestyessä tai perheen lomamatkan odottaessa. Vastaus tähän yllättävään rahanmenoon on Tekstivippi.fi, joka lainaa joustavasti rahaa asiakkaalle 50 – 1000 euroa.

Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Pikalainan hakeminen on nopeaa, sillä asiakas saa haettua lainaa kätevästi oman tietokoneensa kautta tai vaihtoehtoisesti kännykkäänsä käyttäen. Ensimmäisellä kerralla lainaa on haettava Internetin kautta, jotta asiakas voidaan tunnistaa pankkitunnuksilla. Jatkossa lainan hakuun riittää puhelinsoitto tai kännykän tekstiviesti.

Lainan hakeminen toimii niin, että lainan hakija lähettää henkilö- ja yhteystietonsa sekä tiedon haluamansa lainan suuruudesta Tekstivippi.fi:lle. Asiakaspalvelussa nämä annetut tiedot tarkistetaan nopeasti. Kun lainahakemus hyväksytään, maksetaan vippi asiakkaan ilmoittamalle tilille nopealla aikataululla. Jatkossa voit hakea lainaa vaikkapa kännykän tekstiviestillä niin, että lähetät Teksivippi.fi:lle rekisteröitymisen yhteydessä saamasi PIN -koodin sekä toiveen lainasummasta.Kännykällä lainan hakeminen toimii samoin kuin tietokoneellakin.

Lainan kulut tiedossa jo lainaa hakiessa!

Tekstivippi.fi:n etu on ehdottomasti se, että kaikki lainaan liittyvät kulut (ei piilokuluja) ovat tiedossa jo lainaa hakiessa. Kulut on helppo tarkistaa lainayrityksen verkkosivuilta osoitteesta www.tekstivippi.fi; josta löytyy lainalaskuri, joka ilmoittaa halutulle lainatyypille muodostuvan laina-ajan sekä lainaan liittyvät sivukulut. Yllättäviä kuluja ei tule.

Tekstivippi.fi: turvallinen lainapalvelu

Monesti asiakas epäilee palvelun luotettavuutta. Tekstivippi.fi palveluun voit kuitenkin luottaa hyvillä mielin. Yrityksen taustalta löytyy runsaasti kokemusta rahoitusmaailmasta.
Kaikki henkilötietosi pidetään salassa, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.