Ferratum: lainaa 50 – 2000 euroa

Ferratum.fi
Ferratum koroton laina

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 21 vuotta
 • 300 euroon saakka koroitta & kuluitta
 • 50-2000 euroa nopeasti tilillesi
 • Maksuaika nopeissa 7-30 päivää
 • Maksuaika joustavissa 12-24 kuukautta

Perustietoja yrityksestäFerratum lainaa

Ferratum suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää luotettaville aikuisille luottoa taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen. Ferratumilla on myös yli 20 muussa maassa toimintaa. Hakija päättää itse miten, milloin ja mihin rahan käyttää.

Ensivaikutelmia

Ferratum on toimialansa edelläkävijä ja myöntää lainaa 50-3000 euroa yli 21-vuotiaille. Hakemuksen tekeminen on maksutonta ja sen voi tehdä milloin vain. Lainapäätöksen saa nopeasti ja luoton tilille hetkessä. Hakijan käytössä on myös mobiilipalvelut.

Lainaehdot?

Lainan hakijan tulee asua Suomessa ja olla yli 21 vuotta. Hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus sekä moitteettomasti hoidetut raha-asiat. Ferratum edellyttää myös matkapuhelinliittymää, vakituista postiosoitetta Suomessa, toimivaa sähköpostia sekä suomalaista pankkitiliä.

Millaisia lainoja?

Ferratum PlusLaina:

Tämä laina on tarkoitettu elämän isompiin asioihin. Nykyiset asiakkaat saavat kertalainaa 2000 eurosta 3000 euroon asti, 12-24 kuukauden maksusuunnitelmalla. PlusLainassa ei ole piilokuluja ja takaisin maksuajan pituudella voi itse määritellä kuukausierän määrää. Uusi asiakas voi tutustua Ferratumin muihin lainavaihtoehtoihin, kuten Joustava-kulutusluottoon sekä Koroton-pikavippiin. 

Ferratum Joustava:

Ferratum Joustava on osoitettu niille, jotka haluavat joustavuutta taloudelliseen tilanteeseen. Kulutusluottoa voi nostaa aina 2000 euroon asti, ilman vakuuksia ja kiinteitä kuukausimaksuja. Lainaa voi lyhentää sopivissa kuukausierissä ja halutessaan lainan voi maksaa kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. 

Ferratum Koroton:

Ferratum Koroton auttaa arjen yllättävässä tilanteessa. Täysin kulutonta pikavippiä myönnetään uusille asiakkaille 50-300 euroa, ilman piilokuluja tai sitoumuksia. Pikavipin takaisinmaksuaika on 7-30 päivää ja hakija maksaa takaisin vain sen summan mitä on lainannut. 

Lainahakemus

Kaikki Ferratumin tarjoamat lainat haetaan heidän verkkosivuillaan olevalla hakemuksella. Uusien asiakkaiden tulee ensin kirjautua Tupas-tunnistautumispalveluun verkkopankkitunnuksien avulla tai mobiilivarmenteella. Nykyiset asiakkaat voivat kirjautua palveluun puhelinnumeronsa ja henkilökohtaisen PIN- tunnuksen avulla.
Helppotäyttöisen hakemuksen jälkeen saa heti alustavan lainapäätöksen.

Korko ja kulut

 • Ferratum PlusLainassa todellisen vuosikoron lisäksi on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä luottokulu 400—600 euroa lainan määrästä riippuen.
 • Ferratum Joustavan nostopalkkio on 12,5%, kuukausikorko 8,5% ja nimellinen vuosikorko 103,42%. 
 • Ferratum Korottomassa ei ole korkoa eikä piilokuluja.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasta ja sen määrästä riippuen. PlusLainan takaisinmaksuaika on 12-24 kuukautta. Ferratum Joustavaa maksetaan takaisin minimissään 150 euroa tai 12,5% lainasummasta. Ferratum Korottomassa laina-aikaa on 7-30 päivää.

Lainaa tekstiviestillä?

Ferratumin lainoja voi hakea ainoastaan heidän verkkosivujensa kautta täyttämällä lainahakemuksen.

Sähköpostilasku?

Maksueristä tuleva lasku on mahdollista saada myös sähköpostitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna aina. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0800 166 308
Faksi 020 74 11 612

Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Ferratum PlusLaina

Lainan määrä: 2500 euroa
Maksuaika: 20 kuukautta
Kuukausierä: 210 euroa
Tilinhoitokulu/kk: 60 euroa
Kulut: 1700 euroa
Yhteensä: 4200 euroa
Todellinen vuosikorko: 92,85 %
Vuosikorko: 0 %

Onnen.fi: lainaa 2000 – 3000 euroa

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasumma: 2000-3000 euroa
 • Maksuaika: 12-24 kuukautta

 

 

onnen-fi-logoPerustietoja yrityksestä

Onnen.fi on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja myöntävä yritys, jolla on lainaratkaisuja jo yli 3 500 000 asiakkaalle. Yritys kuuluu 4finance-konserniin ja sillä on toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.

Ensivaikutelmia

Onnen.fi on luotettava yritys, joka myöntää edullisia kertaluottoja 2000 eurosta 3000 euroon. Takaisinmaksuaikaa voi valita 12-24 kuukautta ja se suoritetaan kuukausierissä. Lainaan ei vaadita vakuuksia. 

Lainaehdot?

Lainaa myönnetään 20-80 -vuotiaille hakijoille, joilla ei ole luottohäriömerkintää. Hakijan tulee olla myös oikeustoimikelpoinen  ja omata  julkinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Luotonsaajan on rekisteröidyttävä Onnen.fi:n omaan palveluun ja tunnistauduttava luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla.

Millaisia lainoja?

Myönnettävä kulutusluotto on kertaluotto, jota voi saada 2000-3000 euroa, 12-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten ei tarvitse vakuuksia.

Lainahakemus

Kulutusluottoa voi hakea soittamalla tai vaivattomasti verkossa. Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä Onnen.fi -palveluun ja tämän jälkeen täyttää lainahakemus, lainapäätöksen saa heti.
Jo aiemmin kulutusluoton saaneet henkilöt, joilla on jo rekisteröity oma profiili, voivat hakea lainaa suoraan kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Korko ja kulut

Kulutusluoton korko on määritelty luottosopimuksessa. Lainakorko  on 50 – 55 % vuodessa ja se riippuu lainan määrästä sekä laina-ajasta. Luoton todellinen vuosikorko lasketaan korkopäivien mukaan käyttäen jakajana lukua 365. Todellinen vuosikorkokin vaihtelee riippuen luottoajasta sekä pääomasta. Kokonaisluoton kustannukset ja todellinen vuosikorko on laskettu luottohakemuksen allekirjoittamishetkellä ja ne lukevat sopimuksessa. Todellinen vuosikorko sisältää luottokustannukset, mutta se ei sisällä mahdollisia kulutusluottoon tehtäviä muutoksia ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12-24 kuukauden välillä, riippuen luoton takaisinmaksusuunnitelmasta. Luottoa on myös mahdollista maksaa suuremmassa erässä tai vaikka kaikki kerralla pois. Maksuerä kohdistuu ensin korkoihin sekä kuluihin, loput maksuerät luoton pääoman lyhentämiseksi. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut.

Maksuvapaat kuukaudet?

Luoton saajan on mahdollista pidentää yhden kerran luottoaikaa 30 päivällä. Luottoajan pidennys onnistuu suorittamalla pidennysmaksu luotonantajan ilmoittamalle pankkitilille. Pidennysmaksu on ilmoitettu lainansaajan laskussa, johon luotonantaja on määritellyt sen suuruuden luoton pääoman ja pidennysajan mukaan. Luottoaikaa pidentämällä kulutusluoton kokonaiskustannukset muodostuvat alkuperäistä sopimusta suuremmiksi ja kokonaisluottoaika pidentyy.

Useampi laina?

Myönnettävä laina on kertaluotto, eikä sitä voi hakea lisää ennen kuin edellinen luotto on maksettu pois.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaa voi hakea ainoastaan verkkohakemuksella tai soittamalla.

Turvallisuus?

Onnen.fi on turvallinen. Se on rekisteröity luotonantaja ja SSL -suojattu.

Sähköpostilasku?

Luotonsaaja saa ilmoittamillaan yhteystiedoilla laskun myös sähköpostiosoitteeseensa. Lasku on mahdollista myös postittaa kotiin.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7 – 23, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10 – 14. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaspalveluchatin avulla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 09 315 888 22

4finance Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 3000 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Luottokustannukset: 1800 euroa
Maksettava summa yhteensä: 4800 euroa
Todellinen vuosikorko: 63 %
Luottokorko 50 %

Yleislaina: lainaa 2000 – 5000 euroa

yleislaina

Lainan haun ehdot

 • Lainasumma: 2000-5000 euroa
 • Maksuaika: 6-24 kuukautta
 • Yli 18 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintää

 

 

Perustietoja yrityksestä Yleislaina

yleislaina-logo

Yleislaina on rekisteröity luotonantaja, joka myöntää kuluttajaluottoja. Yritys on ammattitaitoinen sekä luotettava.

Ensivaikutelmia

Yleislaina on tarkoitettu erityisesti suurempiin hankintoihin. Haettava kulutusluotto on kertaluotto, ja sitä voi saada 2000 eurosta 5000 euroon asti. Luoton takaisinmaksuajan voi valita 6-24 kuukauden välillä. Takaisinmaksu on tasalyhennyserissä.

Lainaehdot?

Lainanmyöntämisen ehtoina on työsuhde, ei kuitenkaan koeaika tai eläke. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää, tulojen tarvitsee ylittää menot sekä tulomenoarvion tulee olla realistinen. Lainansaajalla ei saa olla liian montaa luottoa entuudestaan.

Millaisia lainoja?

Yleislainan kulutusluotto on kertaluotto. Lainaa voi hakea 2000-5000 euroa ja takaisinmaksuaikaa on valittavissa 6-24 kuukautta. Lainasumma maksetaan tilille kertamaksuna.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti puhelimitse tai verkossa. Yläpuolelta, “Hae Yleislainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin kulutusluoton ominaisuuksiin. Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti sähköpostiin. Sopimukseen voi tutustua rauhassa ennen sen allekirjoittamista. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Korko ja kulut

Lainakorko on kiinteä 23,49% ja todellinen vuosikorko 50,55%. Myönnetyn lainan todellinen vuosikorko määräytyy valitun lainasumman, koron, laina-ajan sekä kulujen perusteella. 

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 6 ja 24 kuukauden välillä, riippuen luotonmäärästä ja sen maksueristä. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Lainaa tekstiviestillä?

Yleislainan kulutusluottoa ei voi hakea tekstiviestillä, ainoastaan verkkosivuilla olevalla hakemuksella tai soittamalla.

Turvallisuus?

Yhteys asiakkaan ja Yleislainan välillä toteutetaan turvallisesti käyttämällä HTTPS-yhteyttä. Se on yleisesti käytetty yhteyden suojausmenetelmä, jonka ansiosta ulkopuolinen ei voi nähdä, mitä tietoja lähetetään ja vastaanotetaan.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0600 0 2515
Faksi 09 85657003

AA-Yleislaina Oy
Sinikalliontie 12
PL 65
02631 Espoo

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 3500 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Kuukausierä: 145,83 euroa
Todellinen vuosikorko: 50,55%
Nimelliskorko: 23,49%
Muut kustannukset: järjestelypalkkio 389€, tilinhoitomaksu 15€/kk
Luoton sekä kustannusten yhteismäärä: 5107,85€

Euroloan: lainaa 50 – 5000 euroa

euroloan-300

euroloan.jpg

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainasumma: 50-5000 euroa
 • Myös laskunmaksu suoraan luotolla

Perustietoja yrityksestä

Euroloan on suomalainen, luotettava ja vastuullinen rahoitusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2007. Yritys tarjoaa vakuudetonta luottoa yli 18-vuotiaille, luottotiedoiltaan moitteettomille hakijoille. Euroloan toimii aluehallintoviraston valvonnassa. 

Ensivaikutelmia

Euroloanin valikoimassa on monia vaihtoehtoja lainanhakijalle. Hakeminen on helppoa sekä nopeaa ja lainapäätöksen saa hetkessä.  Yrityksen luottotilin luottoraja on 50 eurosta ja enintään 5 000 euroon ja lainattua rahaa voi nostaa mihin kellon aikaan tahansa. Lainan saaja maksaa vain nostetusta lainasta.

Lainaehdot?

Lainan hakijan tulee olla yli 18 vuotta eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakija vastaa joko yksin tai takaajan kanssa luottotiliä koskevien ehtojen noudattamisesta sekä luoton takaisinmaksusta.

Millaisia lainoja?

Luottotili:
Euroloanin luottotililtä voi joustavasti nostaa tarvittua luottoa silloin kuin huvittaa. Luottoa on mahdollista saada 50-5000 euroa. Luottotiliä voi käyttää samaan tapaan kuin omaa pankkitiliä, eikä koko lainasummaa tarvitse nostaa kerrallaan. Luotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia ja sitä on helppo hakea, hakeminen on ilmaista.

Kulutusluotto:
Kulutusluotto on tarkoitettu kulutukseen, esimerkiksi isompiin ja yllättäviin menoihin. Kulutusluottoa on saatavilla aina 5000 euroon asti ja siihen katsotaan omiin tarpeisiin sopiva takaisinmaksuaika. Euroloanin kulutusluotto ei vaadi takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on turvallista, sillä kaikki palvelut toimivat suojatussa verkkoympäristössä.

Pikaluotto:
Euroloan Express tarjoaa nopean avun pikaiseen luoton hankintaan. Euroloan Express ohittaa laajemman luottokartoituksen, jolloin luotonsaanti on vaivatonta. Luottohakemusta on mahdollista tarkentaa myöhemmin, jotta voi saada edullisempaa luottoa. Koko luottorajaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan tarpeiden mukaan.

Ensilaina:
Ensilaina on tarkoitettu suurempiin menoihin. Euroloan tarjoaa luottotiliä, jolta on helppo säädellä lainaa, aivan kuin omalta pankkitilitä. Luottotilin avulla on mahdollista säästää myös lainanhoitokuluissa, sillä useasti otetut pienlainat kasvattavat korkokustannuksia suuriksi.

Autolaina:
Euroloanin luottotiliä käyttäessä voi saada lisärahoitusta vaikka auton hankintaan tai korjaukseen. Luottoa on vaivatonta hakea eikä se maksa mitään. Päätöksen saa heti.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Euroloan lainaa” -painikkeen kautta, on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla pääsee tarkastelemaan luoton suuruutta ja kuukausittaista lyhennyserää. Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa eikä vakuuksia.

Korko ja kulut

Lainan korkoa lasketaan todellisten päivien mukaan, käyttäen jakajana lukua 365.  Esimerkiksi, jos luoton määrä on 1500 euroa ja korko, maksut sekä palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja laina maksetaan takaisin samanlainsella summalla 12 erässä kuukauden välein, kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle asiakkaalle on 14,9%. Luotonhakijan maksukyvyn mukaan lainan koron vaihteluväli on marginaalin vaihteluväli 7,0 % – 29,80 % + viitekorko. Koron lisäksi kuukausierään lasketaan muut luottotilin käyttämiseen ja luottosuhteen hoitamiseen liittyvät maksut, kulut ja palkkiot, jotka on määritelty Euroloanin hinnastossa.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasummasta riippuen. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaa on mahdollista hakea verkkosivuilla olevalla hakemuksella, ei tekstiviestillä.

Turvallisuus?

Euroloan on turvallinen, sillä sen palvelut edellyttävät pankkitunnistautumisen ja toimivat RapidSSL-suojatussa verkko- ja mobiilympäristössä.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 010 2171 011

Euroloan Consumer Finance Oyj
PL 211
00181 Helsinki

[email protected]

Ostosraha: lainaa 400 – 3000 euroa

ostosraha-fi

Ostosraha-logo-välitön-lainapalvelu

 

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasumma: 400-3000 euroa
 • Maksuaika: 12-36 kuukautta

 

Perustietoja yrityksestä Ostosraha

Ostosraha on hyvämaineinen, suomalainen kulutusluottopalvelu, joka on toiminut vuodesta 2005. Kulutusluottopalvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy. Palveluvalikoimaan kuuluu monipuolisia kuluttajaluottopalveluita, verkkokaupoille suunnattu verkkomaksuratkaisu  ja yksityisille sijoittajille innovatiivinen sijoituspalvelu. 

Ensivaikutelmia

Ostosrahan hakeminen on nopeaa sekä vaivatonta, lainapäätöksen saa välittömästi. Lainaa on mahdollista hakea 400 eurosta 3000 euroon eikä sitä varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuaikaa on 12-36 kuukautta.

Lainaehdot?

Ostosraha -kulutusluottoa myönnetään Suomen kansalaisuuden omaaville, 20-75 vuotiaille henkilöille. Hakijan tulee täyttää lainanantajan luottokelpoisuusmääritelmä, jotta lainaa on mahdollista saada. Myönteiseen luottopäätökseen edellytetään, että luotonhakijalla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoite Suomessa, moitteettomat luottotiedot sekä matkapuhelinnumero.

Millaisia lainoja?

Lainaa myönnetään 400-2500 euroa. 20-vuotiaan hakijan on mahdollista saada 400 euron suuruinen laina, 21-75 -vuotiaiden lainasumma on 400-2500 euron välillä.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Ostosrahan lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Lainalaskurin avulla pääsee tarkastelemaan luottojen ja takaisinmaksuaikojen vaikutusta kuukausittaiseen lyhennyserään.
Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia. Sähköisesti allekirjoitetun tai käsin allekirjoitetun ja lähetetyn lainasopimuksen jälkeen, myönnetty laina siirretään hakijan tilille.

Korko ja kulut

Ostosraha perii lainasta kiinteää 19 % vuosikorkoa avoimelle pääomalle. Vuosikorko on yksilöity tehdyssä luottosopimuksessa. Lainan korko lasketaan todellisten päivien mukaan, jakajana käytetään 365/366. Todellinen vuosikorko on 29,38% silloin, kun lainasumma on 2500 euroa ja takaisinmaksuaikana on 36 kuukautta. Kokonaislainasumma sisältää kaikki kulut.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12-36 kuukauden välillä, riippuen luoton määrästä ja takaisinmaksusuunnitelman mukaisista maksueristä. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Maksuvapaat kuukaudet?

Lainansaajalla on mahdollisuus 1-3 lyhennysvapaaseen kuukauteen ja ne voi ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin. Yhdestä lyhennysvapaasta kuukaudesta peritään 10 euron järjestelypalkkio ja korkokulut tältä ajalta.

Lainaa tekstiviestillä?

Ostosrahan luottoa ei voi hakea tekstiviestillä.

Sähköpostilasku?

Laskut on mahdollista saada sähköpostitse tai NetPosti -palveluun.

Aukioloajat?

Lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden eli hakemuksia voi lähettää milloin vain, hakemukset käsitellään ja hyväksytyt luotot maksetaan joka päivä klo 8-22. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20. OPR-Online on aina avoinna.

Yhteystiedot

Puhelin 020 741 2040

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 2000 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Kuukausierä: 61,94 euroa
Lainan kokonaissumma: 2712,72 euroa

Freedom Rahoitus: lainaa 500 – 30 000 euroa

freedom-rahoitus-300x250

Freedom Rahoitus lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasumma: 500-30 000 euroa
 • Maksuaika: 1-12 vuotta

Perustietoja yrityksestä Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä, joka edustaa useita luotonmyöntäjiä ja niiden lainaratkaisuja. Yrityksen vahvuuksia ovat kansainväliset luotonmyöntäjäsuhteet, henkilökohtainen palvelu sekä lainamarkkinoiden hyvä tuntemus.

Hae tästä Freedomin lainaa

 

Ensivaikutelmia

Freedom Rahoituksen kautta on vaivatonta yhdistää korkeakorkoiset luottokorttilainat tai muut pienlainat. Yritys on riippumaton lainanvälittäjä, joka edustaa useita luotonmyöntäjiä ja heidän lainatuotteita. Laajasta lainavalikoimasta on helppo löytää ratkaisu, joka sopii parhaiten hakijan nykyiseen tilanteeseen. Lainahakemuksen lähetys ei sido vielä mihinkään, vaan tarjoukseen voi tutustua rauhassa ja päättää sen jälkeen hyväksyykö sen.

Lainaehdot?

Lainanhakijan tulee olla yli 20 vuotta ja hänellä tarvitsee olla säännöllinen palkkatulo tai eläke. Hakijalla tulee myös olla pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Millaisia lainoja?

Kulutusluotto:

Kulutusluotto on luotto, jonka rahoituslaitos tai pankki myöntää. Freedomin kulutusluotolla on nopea käsittelyaika, eikä siihen tarvita vakuuksia. Kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi kattamaan remonttia tai kodin isompia hankintoja varten tai vaikkapa lomamatkaan. Kulutusluottoa myönnetään 1000–30 000 euroa.

Käyttöluotto:

Käyttöluotto on päivittäistä käyttöä sekä kulutusta varten. Freedom Rahoitus myöntää käyttöluottoa 1000 eurosta aina 30 000 euroon asti eikä se vaadi vakuuksia.

Joustoluotto:

Joustoluotto on arjen yllättäviä menojen varten. Joustavaa luottoa on haettavissa 1000–30 000 euroa ja siihenon mahdollista hakea tarvittaessa joustavasti korotusta, jos tarve sitä vaatii.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa tai soittamalla. Verkossa hakemuksen teko onnistuu yläpuolelta, “Hae Freedom Rahoitusta” -painikkeen kautta. Lainapäätöksen saa heti.

Korko ja kulut

Lainan korko vaihtelee luotonmyöntäjän mukaan. Nimelliskorkoon vaikuttaa lainan korko sekä takaisinmaksuaika. Lainan nimelliskorko vaihtelee 9,9% – 29% välillä, todellinen vuosikorko esimerkiksi 8000 euron lainalle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 14,02%. Lainatarjoukset voivat olla myös asiakaskohtaisia. Lainan perustamismaksu vaihtelee lainanmyöntäjän mukaan 0-200 euron välillä ja kuukausittaisen laskutusmaksun hinta on 0-8 euroa.

Luoton takaisinmaksu

Luotolla on takaisinmaksuaikaa vuodesta 12 vuotta, riippuen lainan koosta. Isommalla lainalla on yleensä pidempi takaisinmaksuaika kun pienemmällä lainalla.

Lainaa tekstiviestillä?

Freedon Rahoitukselta on mahdollista hakea lainaa joko verkkosivujen kautta tai puhelimitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe 8.00–18.00, la 10.00–15.00.
Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4 B
02170 Espoo

Puhelin 09 42 41 44 00
Faksi 09 4241 4449

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 5500 euroa
Maksuaika: 3 vuotta
Kuukausierä: 180 euroa

Vippiluotto.fi: lainaa 2000-4000 euroa

vippiluotto

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 21 vuotta
 • Lainasumma: 2000-4000 euroa, uusille asiakkaille ensimmäinen laina maksimissaan 2900 euroa
 • Maksuaika: 3-12 kuukautta

 

Perustietoja yrityksestä

Vippiluotto.fi on suomalainen yritys, joka tarjoaa kertaluottoa sitä tarvitseville.

Ensivaikutelmia

Yrityksen kautta on mahdollista saada vaivattomasti luottoa suurempikin summa, ilman vakuuksia. Lainanhaku onnistuu monella eri tavalla, verkkosivuilla olevalla hakulomakkeella, tekstiviestillä tai muulla luotonantajan hyväksymällä ja esittämällä tavalla.

Lainaehdot?

Luoton hakijan on oltava vähintään 21 vuotta. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen eikä hänellä saa olla hakemushetkellä avoimia lainoja luotonantajille.

Millaisia lainoja?

Vippiluotto.fi myöntää lainaa 2000 eurosta aina 4000 euroon asti. Uusille asiakkaille maksimilainasumma on 2900 euroa. Laina on kertaluotto. Luotonmyöntäjä ei vaadi hakijalta lainaa varten vakuuksia.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa, siihen tarkoitetulla hakemuksella. Sähköiseen hakemukseen pääsee yläpuolelta, “Hae Vippiluottoa” -painikkeen kautta. Lainaa on mahdollista hakea myös tekstiviestillä. Tekstiviesti tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka hakija on rekisteröitymisen yhteydessä tallentanut järjestelmään. Lainapäätöksen saa heti hakemuksen teon jälkeen.

Korko ja kulut

Myönnetyn luoton nimelliskorko on 26,00 % ellei tehdyssä luottosopimuksessa mainita muuta. Kuluttajansuojalain mukaisesti laskettu todellinen vuosikorko on 178,41 % silloin, kun lainasumma on 2000 euroa ja laina-aika 8 kk. Takaisinmaksuerään sisältyy koron lisäksi luoton kuukausierä, toimitusmaksu sekä mahdolliset lisäpalvelut.

Luoton takaisinmaksu

Takaisinmaksuaikaa on 3-12 kuukautta sopimuksesta riippuen. Laskun summa selviää luotonantajan ja hakijan välille tehdystä kuluttajaluottosopimuksesta. Luotonsaajalle lähetetään jokaisesta maksuerästä erikseen lasku postitse. Laina-aika alkaa siitä päivästä, kun luotonantaja on siirtänyt lainasumman lainaa hakeneen ilmoittamalle pankkitilille.

Useampi laina?

Vippiluotto.fi:n myöntämä laina on kertaluotto, eikä sitä voi hakea lisää ennen kuin sopimuksen mukainen laina on maksettu pois.

Lainaa tekstiviestillä?

Luottoa on mahdollista hakea myös tekstiviestillä. Lainahakemusta varten tarvitsee ensin rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröistymisen jälkeen voi vain lähettää hakemuksen verkkosivuilta löytyvän ohjeen mukaan numeroon 173172.

Turvallisuus?

Lainanhakijan tiedot tallennetaan luotonantajan asiakasrekisteriin ja siellä olevia tietoja käytetään normaalin asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Luotonantajalla on oikeus käyttää rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Tietoja voidaan vaihtaa konsernin muiden tytäryhtiöiden välillä.

Aukioloajat?

Vippiluoton asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin 11-19. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0600 03900 (1,50€ / min)

 Luoteen Sirtox Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 2900 euroa
Maksuaika: 5 kuukautta
Kokonaisumma: 4045,50 euroa
Nostoprovisio 957 euroa
Korko: 188, 50 euroa

Everyday: lainaa 20 – 2000 euroa

everyday-www

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 21 vuotta
 • Lainasumma: 20-2000 euroa
 • Maksuaika: keskimäärin 45 vuorokautta

 

everydayPerustietoja yrityksestä Everyday

Everyday -joustoluoton tarjoaa vakavarainen OPR-Vakuus Oy. Yritys on suomalainen sekä suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusyhtiö, ja se on toiminut vuodesta 2005. OPR-Vakuus Oy tarjoaa rahoitusratkaisuja lainan hakijoiden muuttuviin elämäntilanteisiin.

Ensivaikutelmia

Joustoluotto on hyvin helppokäyttöinen ja se toimii kuin matkapuhelimessa olisi luottokortti, joka tarjoaa 2000 euron luottorajan ilman kiinteää vuosimaksua tai piilokuluja. Luottorajan puitteissa on mahdollista nostaa rahaa lainan hakijan tilille tai tehdä kuluttomia verkkokauppaostoksia Everyday -laskulla. Everydayn nostoprovisio on 15%.

Lainaehdot?

Everyday -joustoluotto on suunnattu 21-75 -vuotiaille. Luoton hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa hyvin, jotta laina voidaan myöntää. Hakijan tarvitsee olla Suomen kansalainen ja omata matkapuhelinliittymä. Luotonantaja käyttää luoton myöntäessään sekä valvoessaan hakijan henkilöluottotietoja Suomen Asiakastieto Oy:stä ja tarkastaa henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Luotto on tarkoitettu vain luotonsaajan omaan käyttöön.

Millaisia lainoja?

Everyday -joustoluottoa on mahdollista saada 20 eurosta aina 2000 euroon asti.  Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista ja veloitus tulee ainoastaan luoton käytöstä. Tämä laina on joustava vaihtoehto luottokortille sekä kulutusluotolle, lisäksi se on helppo käyttää missä vain, tarvitaan ainoastaan oma kännykkä tai pääsyn nettiin.

Lainahakemus

Yläpuolelta, “Hae Everydayn lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Lainahakemuksen voi täyttää yrityksen omilla verkkosivuilla ja lähettää milloin vain, täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään hakijalle tekstiviestitse. Hakemuksia käsitellään ja hyväksyttyjä nostoja maksetaan tilille päivittäin klo 8-22 välisenä aikana.
Everyday -joustoluottosopimus käteisnosto-ominaisuudella haetaan OPR-Online -palvelussa, joka löytyy osoitteesta www.everyday.fi.  Everyday -luottosopimusta ilman käteisnosto-oikeutta voi hakea ostotapahtuman yhteydessä mikäli valitsee myyjän tarjoamana maksutapana Everyday-laskun. Kyseinen lasku on maksutapana yli 5000 erilaisessa verkkokaupassa. Oston yhteydessä myönnetty Everyday-sopimus ei automaattisesti mahdollista käteisnostoja. Käteisnosto-ominaisuutta tarvitsee hakea erikseen verkkohakemuksella OPR-Online -palvelussa. Sopimuksen solmimisen jälkeen luotto on vapaasti hakijan käytettävissä. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista.

Korko ja kulut

Luoton nostot sekä niistä aiheutuvat nostoprovisiot ovat korottomia niiden jälkeistä laskutuspäivää seuraavaan eräpäivään asti. Tämän jälkeen luotonsaajan on suoritettava avoimelle saldolle luottosopimuksessa sovittu kuukausikorko, joka on enintään 5 %. Maksamatta oleva saldo sisältää luoton nostamisesta tulleet nostoprovisiot,nostetun luoton määrän sekä kertyneen kuukausikoron. Kuukausikorko lasketaan todellisten päivien mukaan, jakajana käytetään kuukauden todellisten päivien määrää. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko noin 800 euron haetulle luotolle on 99,68 %.

Luoton takaisinmaksu

Lainalla on keskimäärin 45 päivää maksuaikaa. Everyday lähettää laskun kerran kuukaudessa. Lainan saajan on mahdollista suorittaa avoin summa kerrallaan tai hyödyntää osamaksuominaisuutta. Osamaksua käyttäessä minimilyhennys on 1/5 laskun loppusummasta, vähintään kuitenkin 20 €. Lyhennyksen jälkeen jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja se laskutetaan seuraavan kuun laskutusjaksolla.

Lainaa tekstiviestillä?

Everydayn-joustoluottoa ei voi hakea tekstiviestillä, ainoastaan verkkohakemuksella.

Turvallisuus?

Everyday käyttää samanlaista turvajärjestelmää kuin pankit. Tiedostot ovat nykyaikaisessa ja suojatussa ympäristössä, lukituissa tiloissa eikä ulkopuolisilla ole pääsyä niihin. Sisäänkirjautuminen yrityksen palveluun tapahtuu aina mobiilivarmenteella, henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla tai PIN-koodin ja matkapuhelinnumeron yhdistelmällä.

Sähköpostilasku?

Everyday lähettää laskun myös sähköpostitse  tai NetPosti -palveluun.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse arkisin klo 8-20. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 020 741 2030

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 1005 euroa
Kuukausierä: 231,15 euroa
Nostoprovisio (15%): 150,75 euroa

Lainaamo: lainaa 500 – 15 000 euroa

lainaamo-fi
 

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 26 vuotta
 • Lainasumma: 500-15 000 euroa
 • Maksuaika: 1-12 vuotta

lainaamo_logoPerustietoja yrityksestä

Monipuolinen Lainaamo on kotimainen rahoitusyhtiö ja se palvelee kaikkia suomalaisia kotitalouksia arjen raha-asioissa.  Lainaamolla on useampi lainatuote, ne ovat vakuudeton kulutusluotto, sijoituslaina sekä yritysrahoituksentuotteet. Yritysrahoitus tulee toimimaan vuoden 2014 aikana.

Ensivaikutelmia

Lainaamon helppokäyttöisen palvelun avulla on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 15 000 euroon asti. Lainan haku onnistuu suoraan verkosta ja lainapäätöksen saa heti. Lainaamon pääperiaatteet ovat nopeus, luotettavuus sekä läpinäkyvyys. Lainaa voi hakea 500 eurosta aina 15 000 euroon asti, 1-12 vuoden maksuajalla.

Lainaehdot?

Kulutusluottoa voivat hakea kaikki 26-vuotiaat ja sitä vanhemmat suomalaiset. Myönnettävä laina on kertaluotto ja sitä on halutessaan mahdollista korottaa. Kulutusluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia ja sen vuoksi luottohistoria tarkastetaan huolellisesti ja tulevaisuuden maksukyky arvioidaan ennen lopullista lainapäätöstä. Suuremman lainan vuoksi hakijan tulee käydä säännöllisesti töissä, jotta lainahakemus voidaan hyväksyä.

Millaisia lainoja?

Lainaamolla on kolme erilaista lainaa ja neljäs, Yritysluotto, tulossa. Kolme muuta ovat Kulutusluotto, Matkalaina sekä Sijoituslaina.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on erinomainen valinta yllättäviin menoihin, kuten remonttiin, auton korjaukseen tai esimerkiksi sisustamiseen. Kulutusluottoa voi hakea yli 26-vuotiaat suomalaiset. Kulutusluottoa on mahdollista saada 500-15 000 euroa. Laina on kertaluotto, mutta sitä on mahdollista korottaa. Kaikki kulutusluotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia, tämän takia lainan myöntäjä tarkastaa hakija luottohistorian sekä arvioi tulevaisuuden maksukyvyn. Suuremman lainasumman hakijan on oltava säännöllisessä työssä, jotta lainahakemus hyväksytään. Kulutusluottoa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, jolloin positiivisen päätöksen saa varmemmin. Maksimissaan 2000 euron luoton laina-aika on yhden vuoden ja yli 2000 euron kulutusluotoissa laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainaamo mahdollistaa myös nykyisten lainojen ja kulutusluoton yhdistämisen, mikäli lainanhakijan taloustilanne on riittävän hyvä. Kulutusluottojen marginaali on edullisin silloin, kun hakijalla on talous on tukevalla pohjalla sekä hyvät tulot. Jokainen hakemus arvioidaan yksilöinä, joten marginaalia ei voi määrittää automaattisesti.

Matkalaina

Lainaamon myöntämä matkalaina on kulutusluotto, jota voi hakea kaikki yli 26-vuotiaat. Matkalainaa on mahdollista nostaa 500 eurosta jopa 15 000 euroon. Matkalaina on kertaluotto ja sitä voi korottaa. Haetulla luotolla voi maksaa joko matkan tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana. Matkojen järjestäjillä ei ole aina mahdollisuutta tarjota matkaa osamaksulla, joten Lainaamo järjestää sopivan suuruisen matkalainan. Kyseistä lainaa tulee hakea jo ennen matkan varaamista. Matkalainan summa on hakijan vapaasti valittavissa ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen se on nostettavissa tilille. Otettua lainaa maksetaan takaisin säännöllisesti joka kuukausi pienissä erissä.

Sijoituslaina

Sijoituslaina on tarkoitettu väliaikaiseen sijoitustuotteiden rahoittamiseen ja sitä voi hakea aina 100 000 euroon asti. Laina-aika on korkeintaan kuusi kuukautta ja korko on kiinteä 10%. Sijoituslainoja myönnetään toistaiseksi ainoastaan Taaleritehtaan asiakkaille.

Yrityslaina

Tulossa vuoden 2014 aikana.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Lainaamo lainaa” -painikkeen kautta, on mahdollista tutustua tarkemmin Lainaamon luottopalveluihin. Luoton hakeminen on hyvin helppoa, se tapahtuu yrityksen verkkosivuilla täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen teon jälkeen lainapäätöksen saa heti.  Kulutusluottoa suositellaan haettavaksi yhdessä puolison kanssa, jolloin hakija saa varmemmin positiivisen luottopäätöksen. Kun päätös on hyväksytty, se tulee allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla sekä lähettää kopiot viime vuoden verotiedoista ja viimeisin palkkalaskelma. Kulutusluotto maksetaan näiden tehtyjen toimenpiteiden jälkeen hakijan tilille. 

Korko ja kulut

Enintään 2000 euron kulutusluoton laina-aika on vuoden ja yli 2000 euron luottojen laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainanmyöntäjällä on oikeus ehdottaa haetusta poikkeavaa laina-aikaa. Haetun luoton koronmaksuvelvollisuus alkaa heti, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Tämän hetken korko on 12,9%- 19,9% haetusta lainasummasta riippuen. Korko muodostuu viitekorosta sekä asiakaskohtaisesta marginaalista. Lainasta perittävä korko on viitekorkosidonnainen kolmen kuukauden Euribor-korko (365) lisättynä marginaalilla. Lainan ensimmäisessä korkojaksossa käytetään lainan hakuhetkellä olevaa viitekorkonoteerausta. Viitekoron arvo tarkastetaan kolmen kuukauden välein vastaamaan tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisen pankkipäivän kolmen kuukauden Euribor-koron noteerausta. Viitekoron arvon muuttuessa lainan korko muuttuu vastaavasti.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausittain sopimusehtojen mukaisesrti. Takaisinmaksu määräytyy monesta tekijästä, mutta esimerkiksi vuoden laina-ajalla, 1000 euron kulutusluottoa maksetaan takaisin noin 103 euron maksuerissä. Lainansaajalla on oikeus maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä tai koko velka kerralla pois.

Maksuvapaat kuukaudet?

Lainaamo myöntää mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa, jolloin kyseisinä kuukausina ei tarvitse suorittaa lainasopimuksen mukaista kuukausierää. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäiset. Tällöin maksuvapaan kuukauden korko sisällytetään seuraavaan kuukausierään. Kuukausierä pysyy kaikesta huolimatta samansuuruisena ja laina-aika vastaavasti pitenee lyhennysvapaata kuukautta ja korkoa vastaavalla määrällä. Lyhennysvapaan kuukauden tilinhoitopalkkio ja mahdolliset lisäpalveluiden, palkkioiden, kulujen ja maksujen veloitukset lisätään lyhennysvapaata kuukautta seuraavan kuukauden erään. Lyhennysvapaata kuukautta tulee hakea lainanantajalta vähintään kolme kuukautta etukäteen. Lainaamo edellyttää, että lainansaaja on hoitanut velvoitteensa sopimusehtojen ja sovitun eräpäiväaikataulun mukaisesti, jotta lyhennysvapaa kuukausi voidaan myöntää.

Lainaa tekstiviestillä?

Lainaamon kautta ei ole mahdollista saada lainaa tekstiviestillä, ainoastaan nettihakemuksella.

Sähköpostilasku?

Lainaamo ei lähetä laskua sähköpostiin, ainoastaan kirjeenä postitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu, josta voi tiedustella lainahakemuksista on avoinna arkisin klo 9-17 ja laskutustiedustelu on avoinna arkisin 9-16. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Laskutus Puhelin 0600 15010 Lainahakemukset Puhelin 075 756 8601 [email protected] Postiosoite: PL 81, 00131 HELSINKI Katuosoite: Kasarmikatu 36, HELSINKI

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 6000 euroa Maksuaika: 6 vuotta Kuukausierä: 144 euroa Todellinen vuosikorko: 25,26 % Nimelliskorko: 19,18% Luottokustannusten yhteismäärä: 5044,08 euroa Luoton kokonaissumma: 11044,08 euroa

Suomilimiitti: lainaa 100 – 2000 euroa

suomilimiitti-logo

Lainan haun ehdot

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainasumma: 100-2000 euroa
 • Maksuaika: keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa

 

Perustietoja yrityksestä

Suomilimiitti.fi tarjoaa tililuottoa erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Ensivaikutelmia

Suomilimiitti myöntää lainanhakijan vapaaseen käyttöön jopa 2000 euroa ilman epäselviä piilokustannuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti verkkosivuilla tai tekstiviestillä.

Lainaehdot?

Suomilimiiitti.fi myöntää luoton täysi-ikäiselle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle. Hakijalla tulee olla julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Taloudellisen tilanteen todentamiseksi, luotonantaja voi vaatia luotonhakijaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Millaisia lainoja?

Luottoa on mahdollista saada 100-2000 euroa ja luoton saaja voi nostaa lainaa tililleen määritellyn luottolimiitin puitteissa.  Yksittäisen noston minimiraja on 100 euroa. Luotontarjoaja myöntää lainan ilman kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. 

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa. Yläpuolelta, “Hae Suomilimiitti.fi lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Hakemuksen teko on nopeaa ja vaivatonta. Verkkosivuilla on sähköinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen saa heti. Lainaa voi hakea myös tekstiviestillä. Ennen viestin lähettämistä, tarvitsee rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi. Rekisteröityminen on ilmaista. Lainapäätöksen saavuttua tekstiviestillä, se hyväksytään ja rahat siirretään hakijan ilmoittamalle tilille.

Korko ja kulut

Suomilimiitti– tililuotto ei sisällä kiinteää vuosi- tai kuukausimaksa. Luotonsaaja maksaa lainaa käyttäessään nostoprovision, joka on 19 %  nostettavasta summasta. Kuukausikorko lasketaan kuukauden todellisten päivien mukaan. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Osamaksuvaihtoehdossa 2000 euron lainasummalla ja 12 kuukauden takaisinmaksuajalle laskettu todellinen vuosikorko on 119,86 %.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausierissä ja yhden erän minimilyhennys on 20 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Jos avoin saldo on alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa koko avoin saldo. Lainan nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään asti. Erääntyneelle osamaksusaldolle luoton saanut asiakas on velvollinen maksamaan luottosopimuksen mukaisesti 8,9 % kuukausikoron. Saldoon sisältyy nostetun luoton määrä, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot ja kertynyt kuukausikorko. Luotonsaaja voi maksaa minimilyhennystä suuremman kuukausierän lisäkustannuksia. Lyhennys voi olla korkeintaan luoton avointa saldoa vastaava summa.

Lainaa tekstiviestillä?

Suomilimiittiä on mahdollista hakea myös tekstiviestillä. Hakeminen edellyttää ensin rekisteröitymistä, jonka jälkeen luoton voi hakea helposti ja nopeasti.

Turvallisuus?

Luotonsaajan tiedot tallennetaan luotonantajan asiakasrekisteriin, ja siellä olevia tietoja käytetään normaalin asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Luotonantajan oikeus on käyttää rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Tietoja voidaan vaihtaa konsernin muiden tytäryhtiöiden välillä.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin 11-19.

Yhteystiedot

Puhelin 0600 30 31 31 (1,33e / min + pvm)
J.W.-Yhtiöt OyAleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 2000 euroa
Maksuaika: 12 kuukautta
Todellinen vuosikorko: 119,86 %

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

 • Max. 400 euron laina heti tilillesi
 • Laina-aika 14 päivää
 • Maksat takaisin 400 euroa
 • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.