Yleislaina: lainaa 2000 – 5000 euroa

yleislaina

Lainan haun ehdot

  • Lainasumma: 2000-5000 euroa
  • Maksuaika: 6-24 kuukautta
  • Yli 18 vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintää

 

 

Perustietoja yrityksestä Yleislaina

yleislaina-logo

Yleislaina on rekisteröity luotonantaja, joka myöntää kuluttajaluottoja. Yritys on ammattitaitoinen sekä luotettava.

Ensivaikutelmia

Yleislaina on tarkoitettu erityisesti suurempiin hankintoihin. Haettava kulutusluotto on kertaluotto, ja sitä voi saada 2000 eurosta 5000 euroon asti. Luoton takaisinmaksuajan voi valita 6-24 kuukauden välillä. Takaisinmaksu on tasalyhennyserissä.

Lainaehdot?

Lainanmyöntämisen ehtoina on työsuhde, ei kuitenkaan koeaika tai eläke. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää, tulojen tarvitsee ylittää menot sekä tulomenoarvion tulee olla realistinen. Lainansaajalla ei saa olla liian montaa luottoa entuudestaan.

Millaisia lainoja?

Yleislainan kulutusluotto on kertaluotto. Lainaa voi hakea 2000-5000 euroa ja takaisinmaksuaikaa on valittavissa 6-24 kuukautta. Lainasumma maksetaan tilille kertamaksuna.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti puhelimitse tai verkossa. Yläpuolelta, “Hae Yleislainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin kulutusluoton ominaisuuksiin. Verkkosivuilla on helppotäyttöinen hakemus, jonka täyttämisen jälkeen saa alustavan lainapäätöksen heti sähköpostiin. Sopimukseen voi tutustua rauhassa ennen sen allekirjoittamista. Lainaa varten ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia.

Korko ja kulut

Lainakorko on kiinteä 23,49% ja todellinen vuosikorko 50,55%. Myönnetyn lainan todellinen vuosikorko määräytyy valitun lainasumman, koron, laina-ajan sekä kulujen perusteella. 

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 6 ja 24 kuukauden välillä, riippuen luotonmäärästä ja sen maksueristä. Maksuerään sisältyy velan lyhennys, korot ja muut mahdolliset luoton myöntäjän perimät kulut. Laina on mahdollista maksaa pois suunniteltua isommissa kuukausierissä tai kokonaan yhdellä kertaa.

Lainaa tekstiviestillä?

Yleislainan kulutusluottoa ei voi hakea tekstiviestillä, ainoastaan verkkosivuilla olevalla hakemuksella tai soittamalla.

Turvallisuus?

Yhteys asiakkaan ja Yleislainan välillä toteutetaan turvallisesti käyttämällä HTTPS-yhteyttä. Se on yleisesti käytetty yhteyden suojausmenetelmä, jonka ansiosta ulkopuolinen ei voi nähdä, mitä tietoja lähetetään ja vastaanotetaan.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0600 0 2515
Faksi 09 85657003

AA-Yleislaina Oy
Sinikalliontie 12
PL 65
02631 Espoo

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 3500 euroa
Maksuaika: 24 kuukautta
Kuukausierä: 145,83 euroa
Todellinen vuosikorko: 50,55%
Nimelliskorko: 23,49%
Muut kustannukset: järjestelypalkkio 389€, tilinhoitomaksu 15€/kk
Luoton sekä kustannusten yhteismäärä: 5107,85€

Lainaa heti 5000 euroa

Freedom RahoitusJos haluat lainaa heti 5000 euroa tilillesi, kannattaa jatkaa lukemista. Kerromme tässä artikkelissa mistä sinun kannattaa hakea 5000 euroa tai sitä suurempaa lainaa ja miksi. Yli 5000 euron kulutusluottoja tarjoavia tahoja ei löydy läheskään niin useita kuin pienempiä 500 – 2000 euron lainoja tarjoavia lainanantajia on. Näitä kuitenkin löytyy ja niille jotka tarvitsevat useita tuhansia euroja lainaa he voivat valita itselleen sopivimman muutamasta luotettavasta rahoitusalan yrityksestä. Ensimmäisenä lainana 5000 euroa lainaavia yrityksiä on verrattain paljo vaikka 5000e ei olekaan pieni summa, sitä ei aina kannata lainata pankista sillä rahoitusyhtiöillä on kova kilpailu asiakkaista ja edullisia lainatarjouksia löytyy vapailta markkinoilta runsaasti. 5000 euroa lainaa myöntävistä yrityksistä silmin nähden paras on edullisesti lainaa myöntävä Freedom Rahoitus, joka on ollut suomalaisten suosikki jo muutaman viime vuoden ajan. Tämä yritys myöntää suurehkoja lainoja, mutta vaatii vain vähän vakuuksia lainalle. Kuitenkin lainaaja edellytetään säännöllisiä tuloja, kuten palkka tai eläke. Freedom Rahoitus myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae lainaa tästä

Freedom Rahoitus lainaa edullisesti 5000 euroa ilman vakuuksia, takaajia ja ylimääräisiä selvittelyitä lainan käyttötarkoituksesta.

Lisäksi hakeminen on helppoa ja nopeaa suoraan verkkohakemuksella - saat lainapäätöksen hetkessä ja rahat heti tilillesi!
Hae lainaa tästä

Miksi suosittelemme Freedom Rahoitusta?

Kaikki suosittelemamme lainayritykset ovatluotettavia, taloudelliselta tilanteeltaan vakavaraisia sekä oikeasti ( oikea käyntiosoite) Suomessa toimivia lainantarjoajia. Ne ovat tahoja joiden kautta saa lainaa ilman vakuuksia vähintään 5000 euroa. Suosittelemamme Freedom Rahoitus on ollut jo pidemmän aikaa kuluttajien suosikki ja sen kautta saat 5000 € lainan ilman vakuuksia turvallisesti. Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia lähes jokaiseen lähtöön, alkaen 500 eurosta ja päättyen 30 000 euroon. Yli 5000 euron laina on siis järkevää hakea Freedom Rahoituksen kautta ja sen saaminen edellyttää ainoastaan hakijalta 20 vuoden ikää ja lisäksi hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa. Lämpimästi suosittelemamme Freedom Rahoitus tarjoaa useita erilaisia lainavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Freedom Rahoitus asiakastyytyväisyys,

Asiakastyytyväisyys 93
Hakemisen helppous 95
Asiakaspalvelun nopeus 90
Lainan edullisuustaso 96
Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

  • Max. 400 euron laina heti tilillesi
  • Laina-aika 14 päivää
  • Maksat takaisin 400 euroa
  • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.