”Lähes 850 euron säästöt kuukaudessa”

Yhdistämällä lainat voit säästää useita kymmeniä, jopa satoja euroja kuukaudessa
Yhdistämällä lainat voit säästää useita kymmeniä, jopa satoja euroja kuukaudessa

Janne ja Paula menettivät tietämättään satoja euroja kuukausitasolla. Näin helposti he saivat avun – ja alensivat lainakulujaan. He tekivät sen yhdistämällä kaikki pienet lainansa. Näin menettelemällä voi säästää suuria summia, kertovat pankkien lainakäsittelijät.

Hae jopa 30 000 euron lainaa tästä. Se on täysin maksutonta ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

Taloustilanteesi voi muuttua yhdessä hetkessä. Janne ja Paula saivat maksuttoman lainanvälityspalvelun avulla reilusti pienemmät kuukausikulut.
– Yhdistämällä pienet lainat hän säästää suuria summia, kertoo lainankäsittelijä Jukka Isoaho.

Hän kertoo yhdestä asiakkaspariskunnastaan, Jannesta, jotka saivat äskettäin apua yhdistämällä neljä pientä lainaa yhdeksi – ja säästivät näin huomattavia summia.
– Jannella oli yhteensä lähes 15 000 euroa velkaa, josta hän maksoi kuukaudessa noin 1 200 euroa. Hän haki 15 000 euroa lainaa nykyisten lainojensa lunastamiseen ja kokoamiseen yhteen lainataloon. Vain kahden päivän kuluttua hakemuksesta hän sai yhteistyöpankiltamme myönteisen lainapäätöksen ja uuden lainan ansiosta hän säästi 860 euroa kuukaudessa, Jukka valottaa. Paulalla ei ollut velkaa, mutta he ovat naimississa ja täten laina on kuitenkin yhteinen ja Paula tuli mukaan yhteisvastuulliseksi lainanhakijaksi ja näin lainakuluja saatiin vieläkin alemmaksi. 

Janne , ja Paula eivät suinkaan ole ainoat asiakkaamme, jotka ovat hyötyneet palvelumme tarjoamasta avusta. Jukka kollegoineen auttaa päivittäin asiakkaita säästämään rahaa ja saamaan taloutensa järjestykseen.

– Kauttamme voit hakea lainaa yli kymmeneltä eri pankilta yhtä aikaa yhdellä ainoalla hakemuksella ja me toimitamme teille edullisimman lainatarjouksen, veloituksetta. Useimmat asiakkaamme säästävät suuria summia yhdistämällä useita pieniä lainoja yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, sanoo Jukka.

Voit tehdä lainahakemuksen tästä, se vie aikaasi vain pari minuuttia, ja takuulla kannattaa.

Lainaa heti 5000 euroa

Freedom RahoitusJos haluat lainaa heti 5000 euroa tilillesi, kannattaa jatkaa lukemista. Kerromme tässä artikkelissa mistä sinun kannattaa hakea 5000 euroa tai sitä suurempaa lainaa ja miksi. Yli 5000 euron kulutusluottoja tarjoavia tahoja ei löydy läheskään niin useita kuin pienempiä 500 – 2000 euron lainoja tarjoavia lainanantajia on. Näitä kuitenkin löytyy ja niille jotka tarvitsevat useita tuhansia euroja lainaa he voivat valita itselleen sopivimman muutamasta luotettavasta rahoitusalan yrityksestä. Ensimmäisenä lainana 5000 euroa lainaavia yrityksiä on verrattain paljo vaikka 5000e ei olekaan pieni summa, sitä ei aina kannata lainata pankista sillä rahoitusyhtiöillä on kova kilpailu asiakkaista ja edullisia lainatarjouksia löytyy vapailta markkinoilta runsaasti. 5000 euroa lainaa myöntävistä yrityksistä silmin nähden paras on edullisesti lainaa myöntävä Freedom Rahoitus, joka on ollut suomalaisten suosikki jo muutaman viime vuoden ajan. Tämä yritys myöntää suurehkoja lainoja, mutta vaatii vain vähän vakuuksia lainalle. Kuitenkin lainaaja edellytetään säännöllisiä tuloja, kuten palkka tai eläke. Freedom Rahoitus myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae lainaa tästä

Freedom Rahoitus lainaa edullisesti 5000 euroa ilman vakuuksia, takaajia ja ylimääräisiä selvittelyitä lainan käyttötarkoituksesta.

Lisäksi hakeminen on helppoa ja nopeaa suoraan verkkohakemuksella - saat lainapäätöksen hetkessä ja rahat heti tilillesi!
Hae lainaa tästä

Miksi suosittelemme Freedom Rahoitusta?

Kaikki suosittelemamme lainayritykset ovatluotettavia, taloudelliselta tilanteeltaan vakavaraisia sekä oikeasti ( oikea käyntiosoite) Suomessa toimivia lainantarjoajia. Ne ovat tahoja joiden kautta saa lainaa ilman vakuuksia vähintään 5000 euroa. Suosittelemamme Freedom Rahoitus on ollut jo pidemmän aikaa kuluttajien suosikki ja sen kautta saat 5000 € lainan ilman vakuuksia turvallisesti. Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia lähes jokaiseen lähtöön, alkaen 500 eurosta ja päättyen 30 000 euroon. Yli 5000 euron laina on siis järkevää hakea Freedom Rahoituksen kautta ja sen saaminen edellyttää ainoastaan hakijalta 20 vuoden ikää ja lisäksi hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa. Lämpimästi suosittelemamme Freedom Rahoitus tarjoaa useita erilaisia lainavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Freedom Rahoitus asiakastyytyväisyys,

Asiakastyytyväisyys 93
Hakemisen helppous 95
Asiakaspalvelun nopeus 90
Lainan edullisuustaso 96

Lapsiperheen säästövinkkejä

Kukapa vanhempi ei olisi ollut lapsensa kanssa vastaavassa tilateessa kun olette kauppareissulla?

Lapsi: Äiti! Katso tätä peliä! Voinko saada sen?

Vanhempi: Kulta, emme ole täällä ostamassa pelejä. Tule, me menemme nyt ostamaan sinulle
housut.

Lapsi: Mutta hei äiti, olen nähnyt sen televisiossa, ja Mikollakin on tälläinen, hän
kertoi minulle että se on hyvä!

Vanhempi: Se näyttää hauskalta peliltä, mutta nyt ei ole hyvä aika ostaa sitä.

Lapset: Miksi ei?

Vanhempi: Matti, se on kallis ja lisäksi et tarvitse sitä, mennään.

Lapset: (silmät paisuvat ja ääni muuttuu itkuiseksi) Mutta äiti, älä viitsi, älä ole niin
ilkeä, Rakastan tätä peliä, enkö nyt voisi saada …..

Sinä olet lapsiesi rahankäytön toimitusjohtaja

Paras tapa oettaa lapsia on tehdä pieniä arkipäivän päätöksiä oman lapsen
kulutustottumuksille samaan tapaan kuin itselläsi on tapa tehdä näitä päätöksiä. Et voi
ajatella näitä tilanteita läpi paikan päällä, se on mahdotonta. Sen sijaan meidän täytyy
ymmärtää kokonaistilannetta, asettaa joitakin tavoitteita, tehdä suunnitelma, joilla
saavuttaa tavoitteet ajoissa ja tehdä päivittäin päätöksiä, jotka toteuttavat tätä
suunnitelmaa. Taloudelliselta kannalta ohjenuora on, että taloutesi tarkoitettu pysymään talousarviossa.
Vanhemmuuden kannalta sinin pitää miettiä mitä he tarvitsevat, olennaisesti.

Vanhemmat, jotka haluavat antaa lapsilleen onnellisen lapsuuden, mutta joiden täytyy
leikata kustannuksia konfliktitilanteessa joskus kokevat, että ei ole mitään keinoa millä he
voivat saavuttaa kummankin tavoitteen samanaikaisesti. Jos olet tässä tilanteessa, psykologian saralla on hyviä uutisia sinulle: Kun lasten perustarpeet täyttyvät, antamalla
heille enemmän tavaraa ei tee heistä yhtään onnellisempia. Lapset tarvitsevat vain kourallisen hauskoja
asioita, mutta näitä asioita ei tarvitse olla paljon, ja niiden ei tarvitse olla kalliita.

lapsi-shoppaileeYksinkertainen esimerkki

Xbox 360 ei ole lapsellesi mitään todella tärkeää. Ainoa mikä on tärkeää on lasten perhesuhteet
ja emotionaalinen sävy kotona. Ajattelemalla näin voit säästää rahaa ja antaa lapsille kivan lapsuuden
ajan. Tehkää asioita yhdessä ja unohtakaa turhat laitehankinnat tai kuukausittain vaihtuvat hittituotteet. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja viimeistään liian hankalalta ollakseen toteutettavissa?

Psykologi Rand Conger ja hänen kollegansa, joyka suorittivat useita pitkän aikavälin tutkimuksia siitä, miten lapset
kärsivät taloudellisia takaiskuja vanhempien työttömyysjaksoista. He
havaitsivat, että vakava isku perheen taloudessa vaikuttaa lapsiin ensisijaisesti vaikuttamalla heidän vanhempiensa kautta. Vanhemmat, joilla on jatkuvasti paljon rahaa käytössä tulee
usein perustetta vihaisiksi ja ärtyneiksi lastensa kanssa. Vastauksena monet lapset saattavat masentua
ja heistä saattaa tulla huonosti käyttäytyviä mikä lisää entisestään vanhempien ahdistusta. Mutta kun työttömät
vanhemmat ylläpitävät myönteistä vuorovaikutusta lapsen kanssa huolimatta taloudellisesta stressistään, se osoittaa lapsillekin että ne eivät aisti negatiivisia muutoksia tunteita ja käyttäytymistä.
Tärkeintä on vanhempien kyky ylläpitää myönteinen sävy perheen vuorovaikutuksessa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, voit säästää huomattavasti

Lainanottamisen ongelmaryhmiä ovat erityisesti 18 – 25 -vuotiaat nuoret jotka eivät ole tottuneet hallitsemaan omaa henkilökohtaista talouttaan järkevästi. Lisäksi ongelmaryhmään lukeutuvat eläkkeellä olevat henkilöt, jotka rahoittavat nopeasti saatavilla olevilla pienellä lainoilla  niin päivittäisiä menojaan kuin luksustuotteiden hankkimista omaan arkeensa. Mahdollinen pikavippikierre syntyy usein aikeesta aikaistaa seuraavaa palkkapäiväänsä tai halusta elää leveämmin kuin oma tulotaso sallisi. Tämä ajaa monet lainanottajat kierteeseen, jossa vanhoja velkoja maksellaan takaisin lainarahoituksella. Ei ole harvinaista, että yhdellä henkilöllä on monesta, jopa kymmenistä  eri pikavippipalveluista maksamattomia lainoja. Mikäli asiaan havahtuu ajoissa, ja omat luottotiedot ovat vielä kunnossa, on helpoin ja järkevin keino päästä kierteestä eroon lainojen yhdistäminen. HaeLainaa.comin lisäksi hyviä ohjeita ja vinkkejä lainojen yhdistämiseen löydät esimerkiksi verkko-osoitteessa lainojenyhdistaminen.com

Mikä lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan oman talouden hallinnan ratkaisua, jossa kuluttaja ottaa pankista matalakorkoista kulutusluottoa maksaakseen korkeakorkoiset pika- ja kulutuslainat, esimerkiksi pikavipit pois yhdellä kertaa. Pankkien myöntämät ja yleensä vakuudettomat luotot, joiden käyttötarkoitusta ei ole määritelty ovat poikkeuksetta huomattavasti edullisempia kuin mitä vapailta rahamarkkinoilta löytyvät pienlainat.

Suurimmalla osalla velkaantuneista ensisijainen syy päästä eroon velkakierteestä ovat pikavipit, joiden lainanhoitokulut ottaen huomioon niiden todelliset vuosikorot, saattavat nousta useisiin tuhansiin prosentteihin. Tähän ongelmaan tuli Suomessa lakimuutos joka tiputti villeimmät yrittäjät pois markkinoilta. On olemassa eläviä esimerkkitapauksia, joissa esimerkiksi uusi auto on hankittu suhteellisen edullisella autolainalla (korko 5,9 prosenttiyksikköä) mutta osamaksuerien rahoitus on tapahtunut superkalliita pikavippejä ottamalla. Jokainen voi itse päätellä onko tässä mitään järkeä!? Velkaneuvonta on näissä tapauksissa auttanut ja ihmiset ovat päässeet velkakierteestä eroon ottamalla yhden uuden isomman lainan, jolla maksetaan pois kaikki vanhat pikalainat yms. Näin saadaan tilanne stabiloitua ja maksetaan vain yksiä kuukausikuluja lainasta. Lue lisää miten säästö todellisuudessa syntyy kun yhdistät lainasi.

Lainojen yhdistäminen tuo selvän säästön.Säästöä

Pikavippien keskimääräinen todellinen vuosikorko 50-300 euron pikavipeissä on ollut 500%-3000% ja yli 300 euron vipeissä 200%-700%. Markkinoiden kalliimpien kulutusluottojen todellinen vuosikorko on taas ollut korkeimmillaan 35%, mutta lainaa on ihan oikeasti mahdollista saada niinkin alhaisella todellisella vuosikorolla korolla kuin 9%-15%.

Lasketaan hieman asiaa auki. Otat 500 euron pikalainan josta maksat 60 päivän päästä takaisin  635 euroa. Kulu lainalle on 135 euroa. Tällä summalla voisit maksaa kulutusluotoissa koko vuoden lainakoron ja nauttia 1500 euron lainasta. Saat siis samalla kululla (135 euroa) 1500 euroa lainaksi ja voit lyhentää sen yhden vuoden aikana.

Tuhannen, kahden pikavippivelat todennäköisesti luovat lompakkoosi monen sadan euron suuruisen loven pelkillä koroillaan, puhumattakaan perintätoimistojen palkkioista – tiesitlö muuten että pikavippiyrityksillä on usein oma perintätoimisto jota käyttävät. Näin voisi kuvitella, että pikavippiyritysk mieluusti haluaisi sinutkin heidän perittäväkseen, sillä saisivat asiakkuudestasi näin enemmän tuloa. Kulutusluotoissa vuosittainen maksettava korko ja kustannukset jäävät murto-osaan pikavippien vastaavista kuluista. Näin ollen luot selvää säästöä lainojen yhdistämisellä jo satoja euroja yhden vuoden aikana.Olen menettänyt luottotietoni, voinko hakea kulutusluottoa ja yhdistää lainat?Mikäli olet menettänyt luottotietosi voi matalakorkoisen kulutusluoton saaminen olla hankalaa. Missään tapauksessa ei silti kannata lannustua, sillä mahdotonta se ei ole. Pankit arvioivat aina hakijan yksilönä ja määritteleävät tapauskohtaisesti, myöntävätkö lainaa luottohäiriöiselle vai eivät. Mahdollisuutesi paranevat huomattavasti, mikäli olet ollut tämän pankin asiakkaana jo pidempään. Parannat lainansaannin mahdollisuuksiasi olemalla rehellinen ja jos pystyt osoittamaan että ulosottoon asti mennyt maksamaton velka on maksettu takaisin. Mikäli sinulla sattuu olemaan omistusasunto, voit pantata asuntosi osakekirjat, ja saada näin vakuudellista lainaa päästäksesi pois velkakierteestä. Vaikka asuntolainaa olisi paljonkin  jäljellä, on asunto silti mahdollista asettaa lainan vakuudeksi. Tätä mahdollisuutta kannattaa ainakin kysyä.Vuokralla asuvan, työttömän tai pätkätöitä tekevän velallisen tilanne heikointa. Altavastaajan asemassa ovat luottotietonsa menettäneet, jotka asuvat vuokralla, eikä heillä ole säännöllisiä tuloja.  Tällöin ainoa tapa saada matalakorkoista luottoa on myydä tai pantata omaisuuttaan, ellei omaisuutta ole vielä ehditty ulosmitata.

Vinkki: Harkitse panttilainaamista. Panttilainaamoiden korot ovat aina moninkertaisesti pikavippejä edullisempia ja varsin kilpailukykyisiä jopa pankkien kulutusluottojen koroille. Ongelmaksi voi kuitenkin muodostua pantattavan omaisuuden arvon pienuus tai näkemyserot arvostuksessa. Panttilainaamo määrittelee arvon sen todellisen arvon ja kysynnän mukaisesti, ilman tunnesiteitä pantattavaan tavaraan.

Ongelmatilanne: Jos maksettavaa velkaa onehtinyt kehittyä suuria summia, ollaan pattitilanteessa. Harvoilla suomalaisilla on asunnoissaan arvotavaraa esimerkiksi kymmenen tuhannen euron edestä. Tässä tilanteessa ainoaksi ratkaisuksi jää todennäköisesti maksuaikataulun sopiminen joko perintätoimiston tai ulosottoviranomaisten kanssa. Tärkeätä on reagoida ajoissa ja olla rehellinen velkojan suuntaan.

Muista!
Mikäli olet huomannut joutuneesi velkakierteeseen pikavippien myötä, ota viipymättä yhteyttä kulutusluottoja myöntäviin yrityksiin tekemällä lainahakemus. Aika on rahaa –  Mitä nopeammin saat maksettua korkeakorkoiset lainat pois matalakorkoisella luotolla, sitä enemmän säästät rahaa.

Lainan hakeminen ja asuntolainan vakuus, korko, marginaali, tuloraja ja ehdot

Lainan hakeminen muuttuu helpoksi kun luet vinkkimme lainamarkkinalle. Mitkä on ehdot asuntolainan saannille vuonna 2013? MIllaisen koron saan pankista ja entä mikä on marginaali? Täytyykö pariskunnalla olla molemmilla vakituinen työpaikka? Riittääkö jos toisella määräaikainen ja toisella vakituinen? Miten freelancereihin suhtaudutaan työsuhteena? Paljonko asuntolainaa saa milläkin tuloilla?

Paljon kysymyksiä lainan hausta ja vain kourallinen suoria vastauksia.

Asuntolainan hakeminenLainan hakeminen asuntoa varten on varsinkin ensikertalaiselle melkoinen sekamelska ja asiaviidakko. Asiaa usein pohditaan ja mietitään. Mietitään että kehtaako mennä edes kysymään. Kyllä kehtaa! Rohkeasti vain kysymään. Pankki haluaa asiakkaita. Sinä olet se asiakas. Jos pankilla on intressejä markkinoida lainojaan, tulisi sinullakin olla intressi mennä kysymään että “millaista lainaa tarjoatte”. Yksiselitteisiä vastauksia moninaisiin kysymyksiin ei valitettavasti ole ja pankit myöntävät lainojaan hyvin erilaisin perustein. Parhaiten asia selviää ottamalla jalat alleen ja käymällä omassa pankissa. Muista kysyä samanlainen lainatarjous myös muista pankeista. Muista että Suomen pankki toteuttaa suomessa käytettäviä rahapoliittisia toimia ja näin suomessa toimivilla pankeilla on suurin mahdollisuus tehdä rahaa lainallasi veloittamalla sinulta palvelumaksuja. Tutustu näihin lainan lisäkuluihin, mutta lue lisäksi seuraavat vinkit ennen kuin lähdet lainaa hakemaan.

Tässä kuitenkin joitain ohjenuoria ja ohjeita lainanhakuun ja lainan saantiin liittyen:

 • Lainaa myönnetään aina henkilökohtaisen pankkiprofiilin mukaan, se määräytyy maksukäyttäytymisen, perheesi koon, luottotietojen ja myös työurasi jatkuvuuden mukaan.
 • Lainaa yleensä saa jos on vakituisessa työsuhteessa
 • Myös määräaikainen työsuhde oikeuttaa lainansaantiin, esimerkiksi terveydenhoitoalalla määräaikaisuudet ovat enemmän kuin yleisiä ja työtilanne on ollut loistava
 • Korot seuraavat yleensä euriborin tasoa ja valittavanasi on tällä hetkellä 3kk ja 12kk vaihtoehdot tai kiinteäksi sovittava pankkikohtainen lainan korko
 • Suurin ero lainojen välillä tulee pankin perimässä marginaalikorossa ja palvelumaksuissa. Näissä on merkittäviä eroja, vertaile lainoja ja lainatarjouksia rauhassa. Pyydä tarjoukset paperilla kotiisi ja tutustu niihin huolella.
 • Lainan vakuudeksi tarvitset nykyään pienen säästön, esimerkiksi 10 % asunnon hinnasta. Loput vakuudet hoituvat yleensä niin että ostettava asunto toimii lainan loppuvakuutena.
 • Voit myös ostaa lainavakuutuksen ellei ehdot muuten täyty.
 • Voit hakea kulutusluottoa jonka voit käyttää asunnon oston vakuudeksi ja alkupääomaksi.

Lainaa on todella helppo hakea verkossa. Luoton hakeminen onnistuu lähettämällä lainahakemus pankille. Verkossa täytetty hakemus on vasta tarjouspyyntö – se ei sido sinua mihinkään. Saat lainatarjouksen ja sen erikseen hyväksymällä saat nopeasti rahat tilillesi, usein tunneissa mutta yleensä jo parissa pankkipäivässä.

 

Työttömäksi joutuessasi, ennen kuin otat lainaa, lue nämä kahdeksan vinkkiä talouden hoitoon

Tässä on kahdeksan vinkkiä, joiden avulla voit hallita talouttaisi, kun olet työtön.

1. Kartoita varasi: Yksi ensimmäisiä vaiheita, joita voit harkita työpaikan menetyksen jälkeen on tilannekatsaus omaan saatavilla olevaan omaisuuteesi. Ota kartoitus siitä, mitä omaisuutta sinulla on tällä hetkellä käytettävissä, mitä on tulossa (eli viimeinen palkka, irtisanomisajan palkkiot, työttömyys päivärahat jne.) ja kuinka kauan. Lisäksi selvitä mitä omaisuuttasi voidaan muuttaa rahaksi hätätilanteessa.

2. Kuinka paljon rahaa sinulla on tällä hetkellä?: Sinun täytyy luultavasti leikata menosi aivan minimiin, joten mieti kuinka paljon likvidejä rahavaroja sinun täytyy olla käyttämättä, kunnes löydät uuden työpaikan. Asiat kuten eläkkeelle säästäminen, ylimääräiset rahavarastot eri rahastoissa, joukkovelkakirjalainat ja muut sijoitukset, jotka eivät ole helposti vaihdettavissa käteiseksi voivat toimia eräänlaisena vararahastona, johon sinun ei tarvitse toivon mukaan koskea, mutta ovat turvana, jos olet todellisessa rahapulassa.

3. Määritä aikaväli säästökuurilesi: Aikarajan asettaminen siihen, kuinka kauan olet työtön voi olla vaikea. On tärkeää ainakin yrittää arvioida tätä aikaa, jotta voit alkaa valmistella itseäsi ja omaa talouttasi. Esimerkiksi terveydenhuollon alalla tämä jakso voi olla suhteellisen lyhyt, koska työpaikkoja on runsaasti. Tämä saattaa tarkoittaa että sinun tarvitsee valmistautua vain kuukauden tai kahden jaksoon ilman työtä. Henkilölle, joka oli töissä liukuhihnalla esimerkiksi autonvalmistajalla, tämä jakso voi olla huomattavasti pidempi. Silloin vaaditaan aivan eri aikataulua ja suunnitelmaa.

Näin selviät työttömyydestä4. Laske kulusi tarkasti: Ei ole väliä kuinka pitkään arvioit olevasi ilman työtä. Koskaan ei ole huono idea tarkistaa kuluja, ei edes ollesasi vakituisessa työsuhteessa. On hyvä muodostaa hyvä käsitys siitä, kuinka paljon kulutat ja siitä, mitä todellisuudessa tienaat. Tällainen tarkastelu voi myös auttaa sinua säästämään turhissa menoissasi.

5. Rakenna Budjetti: Budjetti auttaa sinua ymmärtämään sen ajanjakson pituutta, jonka voisit olla poissa töistä ennen kuin se alkaa näkyä varoissasi. Toisin sanoen se on sama asia kuin ajattelisit: kuinka kauan voit olla ilman työtä. Kun olet luonut budjetin, voit verrata, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä ja mitä kuluja odotetaan tulevaksi.

6. Vähennetään kulurakennettasi: Olet rakentanut oman budjetin ja huomaat, että sinulla ei ehkä ole riittävästi varoja jatkaa elämää ilman työtä kovinkaan pitkää aikaa.  Siinä vaiheessa kun sinulla ei ole tarpeeksi rahaa menojen kattamiseksi, voi olla aika vähentää muita kuin välttämättömiä menoeriä. Asiat kuten kaapelitelevision kanavat, matkapuhelimen liittymätyyppi, ja vaikka ruoka kustannuksissa voisi olla paikka vähentää kustannuksia ja venyttää euroja.

7. Leikkaa, leikkaa, ja vielä kerran leikkaa kulujasi: Nyt kun olet leikannut välttämättömiltä tuntuvista perustapeistasi turhat pois, on aika saada alas kuluja pikkuseikoista. Voisi olla aika lähteä etsimään keinoja vähentää kulutustasi esimekiksi sähkölaskun saralla. Voit ehkä leikata ruokalaskuasi maksamalla aina käteisellä ja suosia kauppojen omia halpamerkkejä. Ei ole väliä kuinka paljon voit säästää näissä kuluissa, kunhan yrität. Etsi koko ajan uusia tapoja, joilla saat siivun ylimääräistä menoa pois laskuistasi. Tee tätä niin kauan kunnes saat taas töitä. Välillä sentin venyttäminen voi tuntua jopa humoristiselta ja asia kannattaakin ottaa huumorin kannalta – kuinka paljon pystyt nuukailemaan? Mieti asiaa niin että tämä ajanjakso elämässäsi on lyhyt ja tulet jonain päivänä saamaan töitä, jolloin tulosi nousevat ja voit taas alkaa nauttia elämästä ja hankkia joitain ylellisyyksiäkin itsellesi.

8. Etsi tilapäisiä tuloja: Vähentämällä menoja on yksi tapa hallita omaa taloutta työttömyyden aikana, mutta saatat myös haluta etsiä uusia lähteitä saadaksesi lisätuloja. Voit aluksi etsiä työtä vaikkapa freelancerina. Voit etsiä tällaisia töitä esimerkiksi torikaupoista, kirpputorilta, tai miettiä mitä tahansa, josta saat vähän lisätuloja aikaantyöttömänä. Yksi varma tapa tienata kymppi kaksi päivässä on kerätä yksinkertaisesti pulloja. Tämä saattaa tuntua nöyryyttävältä, mutta usko pois – sitä tekevät kaikki lapsista mummoihin ja siitä voi tienata mukaviakin summia. Kaiken lisäksi, pullot eivät ojista lopu ja samalla puhdistat lähiympäristöäsi muoviroskasta.

Kun menetät työsi, se saattaa tuntua niin pahalta, että menetät otteen henkilökohtaisesta taloushallinnostasi. Niille joilla ei ole työtä eikä säännöllisiä tuloja, voi työttömyystilanne näyttää ajoittan erittäinkin synkältä, mutta tämä on aika jolloin sinun täytyy todistaa itsellesi taloudellinen harkintakykysi. Pysy kovana, sinä selviät kyllä! Huolellinen talouden suunnittelu ja tehokas rahan käyttö luo sinulle tilanteen, jossa pystyt pitämään itsesi rivissä ja saat rahataloutesi kuntoon kohtuullisessa ajassa ilman vakituisia tuloja.

Palvelumme

Sivuiltamme löydät lainat, pikavipit, luotot, kulutusluotot, luottokortit sekä lainavertailut ja lainatarjousuutiset. Hae lainaa viisaasti ja katso mistä lainaa kannattaa anoa.

Lainaa rahaa viisaasti.

Sivuiltamme löydät ajankohtaisen tiedon mistä lainaa kannattaa hankkia mihinkin tarkoitukseen. Kauttamme löydät kaiken tarvittavan tiedon tukemaan lainapäätöstäsi. Olemme valinneet  mukaan lainavertailuun vain kaikkein luotettavimmat Suomalaiset lainayritykset. Listaamme myös yritykset joiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja, eli vaikka sinulla olisi maksuhäiriö, voit silti saada lainaa listaamiemme yritysten kautta.

Olemme täysin riippumaton ja puolueeton sivusto. Tarkoituksenamme on auttaa kuluttajia löytämään tarkoitukseensa sopiva laina ja luotettava lainanantaja. Toivottavasti myös sinä löydät etsimäsi tiedon kauttamme. Muista hakea lainaa harkiten, mieti ennen lainan hakemista tarvitsetko todella korollista rahaa vai olisiko tilapäiseen rahantarpeeseen jokin edullisempi vaihtoehto kuten hankinan siirtäminen tai rahan lainaaminen kaverilta tai perheeltäsi.

Koroton laina 14 päiväksi ?

Halutessasi lähetämme sinulle lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tarjouslaina on 100 % koroton sekä kuluton sekä maksetaan 15 minuutissa tilillesi.

 • Max. 400 euron laina heti tilillesi
 • Laina-aika 14 päivää
 • Maksat takaisin 400 euroa
 • Korot 0 euroa. Kulut 0 euroa.

Nopea, kuluton ja järkevä apu tilapäiseen rahantarpeeseen.